György

Feszt csak röhögés

2009.08.06. 15:43

Programkereső

Augusztus 28-tól kezdve nyolcadik alkalommal mérkőznek meg egymással Magyarország legvidámabb előadásai a VIDOR Fesztiválon, azaz a VIdámság és Derű ORszágos seregszemléjén.

Legyen az színház, zene, film, képzőművészet, tánc, irodalom vagy kabaré, a fesztivál nyitott bármely stílusú, és formanyelvű produkció előtt. A színházi előadások versenyében részt vesz a József Attila, a Katona, az Örkény, az Új, a Radnóti, a Szkéné, a Miskolci Nemzeti Színház és a szombathelyi Weöres Sándor Színház, ott lesz Pintér Béla és Társulata, a Stúdió "K" és a Pinceszínház egy-egy előadása is. A szeptember 5-i gálán pedig kiderül, ki kapja például a legjobb előadásért járó Dottore-díjat, a legjobb férfi- illetve női alakításért járó Arlecchino- és Colombina-díjat, vagy melyik társulat térhet haza a Pulcinella-díjjal.

Czukor Show
Czukor Show

A színházi előadásokon túl a VIDOR Európa legnagyobb ingyenes világzenei fesztiválja, amelynek programja bárhol a világon megállná a helyét, hiszen a műfaj hazai legjobbjai mellett igazi világsztárokat láthat a közönség.