Fülöp, Evelin

Együtt - Művészek a lovasterápiáért

2009.12.11. 12:48

Programkereső

A Paci Doki Alapítvány ingyenes lovasterápiás fejlesztést nyújt szellemi és mozgásszervi fogyatékos gyermekek számára. Az alapítványt számos művész támogatja; a téliesítéshez szükséges összeg előteremtéséért szervezett koncertre Sárik Péter zongorista-zeneszerző és Szervét Tibor színművész toborozta a fellépőket.

A Paci Doki Alapítvány ingyenes lovasterápiás fejlesztést nyújt szellemi és mozgásszervi fogyatékos gyermekek számára Csemőn egy tanyán. A fejlesztő munka hatékonyságához elengedhetetlen, hogy a terápia folyamatos legyen, ezért szükséges a fedeles foglalkoztató megépítése, ahol rossz idő esetén, és a téli időszakban is folytatódhatna a terápiás munka.
Az Alapítvány támogatására, és a fedeles foglalkoztató megépítésére született meg az Együtt - Művészek a lovasterápiáért koncert szervezésének gondolata. Domina Imre és önkéntes segítői munkája a magyar zenei élet számos neves személyét indította arra, hogy produkcióikkal Együtt támogassák az Alapítványt.

A fellépők listája önmagáért beszél:

Bíró Eszter, Falusi Mariann, Fassang László, Gerendás Péter, Gerendás Dániel, Hodek Dávid, Horgas Eszter, Lang Györgyi, Palya Bea, Pély Barna, Presser Gábor, Sárik Péter és zenekara, Terecskei Rita, Unicum Laude Énekegyüttes, Zorán.

Sárik Péter, a kiváló jazz zongorista és zeneszerző az este zenei rendezője. Az ő, és Szervét Tibor hívószavára érkező művészek az este során saját produkciókat, valamint néhány különleges duettet adnak majd elő a felújított Budapesti Kongresszusi Központban.

Az este házigazdái: Hegyi Barbara és Novák Péter.

Együtt - Pacidoki koncert
Együtt - Pacidoki koncert

A jótékonysági koncert a karácsonyi időszak különleges eseménye, ahol a segítő szándék találkozik az emlékezetes élmény lehetőségével. A jegyet vásárlók a Paci Doki Alapítványt, a beteg gyermekek ingyenes lovasterápiáját támogatják, miközben varázslatos élménnyel ajándékozzák meg őket a fellépő művészek.

További információk az Alapítvány munkájáról és a koncertről: www.pacidoki.hu

2009. december 16. 19:00 - Budapesti Kongresszusi Központ - Jótékonysági Koncert a Paci Doki Alapítvány javára