Lázár, Olimpia

Vízcseppek a forró kövön - Garzonszínház

2010.03.05. 15:45

Programkereső

A tavalyi, A torta című előadás után március közepén ismét garzonszínház a Nyugatinál.
Garzonszínház
Garzonszínház

Tavalyi - A Torta című előadásuk után újra vendégül látja a nagyérdeműt Kiss-Végh Emőke, Ördög Tamás és Tóth Máté. A "helyspecifikus élő színház" műfaji megjelölésű előadás címe Hogy lehetnék egyszerre szép és gazdag, avagy Vízcseppek a forró kövön

"Okosabban kéne élni, annyit mondhatok, nem az a bolond, ki megbámul egy csillagot. Gyere ki a zöldbe, menjünk együtt holnap délután beleharapni a levegőbe óraszám! Okosabban kéne ezt is, azt is tenni még, ha örül az ember, meg nem árthat semmiképp. Kell a szerelem, de kell még más is, tavaszi virág és napsugár is. Okosabbá kéne tenni egymás életét! Forrón isszuk meg a kávét, nincs időnk, menni kell, sürgünk-forgunk, mint a hangyák, nincs időnk, tenni kell. És a táncunk is már szinte gépies, közben mit szalasztasz el?" (Apostol)

Helyszín: Budapest, a Nyugatinál

Időpontok: március 9., 11., 12., 13., 14., 16. minden este 19.00

A hely korlátozott befogadó képessége miatt előzetes bejelentkezés szükséges az: atorta@windowslive.com e-mail címen. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadják. A sikeres regisztációt visszaigazoló levél egyben belépőként is szolgál és minden további információt tartalmaz az előadás pontos helyszínéről és a minden szükséges tudnivalóról.

Bővebb információ: www.ittvagyunk.blog.hu