Gertrúd, Patrik

tunde@csongor.hu

2010.04.23. 12:53

Programkereső

Nyerjen jegyet a táncjátékra, amelyet Vörösmarty Mihály színműve alapján készített Nyíregyházán Ladányi Andrea.

Egy Fiú (Csongor) álmai asszonyát, egy, a képzeletében élő eszményi nőalakot keres. Tündét, akit régen valaha az (édenkerti) almafa lombjai közt pillantott meg egy kozmikus éjszaka, ma pedig egy színes újságcímlapról néz vissza rá... Virtuális tündérországának nem kevésbé virtuális ideálját. Őt keresi, űzi, kergeti, különböző helyszíneken át, álmok és vágyak hol képzelt, hol valós labirintusában. Miközben az "igazi" végig mellette van, a maga testi valóságában - de Csongor sóvárgó képzelete mindig kész a "bírhatót álompénzen eladni..."

A nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház előadását az országszerte ismert táncművész és rendező Ladányi Andrea állította színre. A klasszikus szöveg jellegzetesen mai környezetben, a tánc, a mozdulatok és a líra nyelvén, huszonegyedik századi álomként jelenik meg a szerelemről, vágyakozásról, küzdelemről és egymásra találásról.

Játsszon a Fidelióval, és nyerjen jegyet az V. Kaposvári Gyermek- és Ifjúsági Színházi ASSITEJ Biennálé versenyprogramjában május 3-án 18 órakor tartandó előadásra!

csongor@tunde.hu
csongor@tunde.hu

Kérdésünk: Hány előadás szerepel az idei Kaposvári Gyermek- és Ifjúsági Színházi ASSITEJ Biennálé versenyprogramjában?

Ha a helyes választ április 30-ig megjelöli, sorsoláson vesz részt, amelyen szerencsés megfejtőink jegyet nyerhetnek az előadásra.

A játékban csak regisztrált felhasználóink vehetnek részt a bejelentkezést követően!