Emőke

Momentán NAGYI

2010.04.27. 16:00

Programkereső

Május 9-én maratoni improvizációba fog a Momentán Társulat. 8 óra szórakozás!

NAGY Impró Nap  a Momentán Társulat különleges, egész napos rendezvénye. A társulat hét éve űzi nagy sikerrel hazánkban az elsősorban angol és amerikai hagyományokra épülő interaktív improvizációs színházi műfajt. A rögtönzés virtuózai előadásaikon lenyűgöző könnyedséggel improvizálnak, mindig az adott közönség ötletei alapján. Így lesz minden előadásuk más és más, egyszeri és megismételhetetlen, játékos és humoros, szellemi kihívás és önfeledt szórakozás játékosok és nézők számára egyaránt.

Május 9-én egész napos improvizációra invitálják az érdeklődőket.

Momentán Társulat
Momentán Társulat

14.00 RögvEst

A RögvEsten pörgős helyzetek, frappáns szituációk, meghökkentő megoldások várják a nézőket. Spontán helyzetek improvizatív megoldásai, a közönség ötletei alapján. Izgalmas és humoros este váratlan pillanatokkal, előre ki nem számítható poénokkal.

16.00 Házimozi

Itt egyetlen hosszú történetté áll össze az improvizációs játék, melynek témáját a nézők ötletei, formáját pedig filmes műfajok határozzák meg. Vígjáték, western, sci-fi, horror vagy bármilyen film... élőben. Interaktív filmszínház DVD extrákkal. 

18.00 RögvEst Közélet

Interaktív improvizációs beszólósdi tele aktualitással és provokatív áthallással a közönség ötletei alapján. Add ki a hétköznapok és az ünnepek feszültségét velünk együtt! 

20.00 Ütközet - Momentán vs. Momentán

Egy csatatér, egy társulat, két csapat - küzdelem az utolsó... asszociációig! Kemény játékszabályok, egy kíméletlen bíró, sárga és piros lap, a közönség pedig nemcsak ötleteket ad, de szavaz is: melyik csapat domborított jobban az adott jelenetben? Improcsata, ahol még a nyertes is a közönség kegyeitől függ! Jelenetek, pörgős játékok - ahogy megszokhattátok, de mindez most időre, pontért, sípszóra, egymás ellen. Ismeritek a mondást? "Az ellenségeimmel elbánok magam is, a barátaimtól óvj meg Istenem!"

Játszók: Boldoghy Borbála, Harsányi Bence, Kiskovács Attila, Molnár Levente, Nemes Takách Kata, Pirisi László, Simonyi Balázs, Tóth Barnabás, Várady Zsuzsi

Helyszín: Momentown, Dürer-kert, Bp. 1146 Ajtósi Dürer sor 19-21.

A 2009-es Nagy Impró Nap egyik jelenete