Csilla, Noémi

Játék egy asztalért

2010.05.04. 17:15

Programkereső

2010. május 10-16. között immár ötödik alkalommal rendezik meg az ASZTAL fesztivált. Játsszon a Fidelióval és nyerjen jegyet a záróelőadásra!

Az ASZTAL Fesztiválon a vidéken és határainkon kívül működő legjobb társulatok mutatkoznak be. Köztudott, hogy vidéken alig néhány, úgynevezett független társulat/műhely létezik, ezért is nyitottuk most kicsit tágabbra a meghívottak körét néhány válogatott amatőr produkcióval. Ők a jövő ígéretei! Talán egy-két éven belül - ha együtt maradnak - az alternatív szcénát gazdagítják majd előadásaikkal. Ilyen csapat az inárcsi KB35, a kassai KGSZT, és a győri KörTelikör. Természetesen idén is meghívták a pécsi JESZ-t és Apolló Kör-t, a celldömölki Soltis Lajos Színház nagydíjas előadását, valamint az újjáalakult Szegedi Egyetemi Színházat (SZESZ). A fesztivált Gál Tamás (SK) Petőfi adaptációja, A helység kalapácsa zárja majd. Ő az a színész, aki tavaly a Nagyidai cigányok-kal szerepelt a Szkénében. A fesztivál „előnapján", 9.-én vasárnap délelőtt, egyébként, ismét látható lesz ez a páratlan szépségű, gyerekekkel közös játék is.

soltis
soltis

Kérdésünk: Milyen színházi műfajban mutatja be a Soltis Színház A végzetes szerelem játékai című előadását?

Ha a helyes választ május 13-ig megjelöli, sorsoláson vesz részt, amelyen három szerencsés megfejtőnk két-két darab jegyet nyer a Soltis Színház május 16. vasárnap 19:00 órai előadására a Szkéné Színházba.

A játékban csak regisztrált felhasználóink vehetnek részt a bejelentkezést követően.