Csilla, Noémi

Befogadó-színházi pályázat a Bakelitben

2010.05.24. 10:00

Programkereső

Idén negyedszer hirdeti meg befogadó-színházi pályázatát a Bakelit Multi Art Center. A jelentkezéseket határon túlról is várják.

A nyerteseknek helyet biztosítanak a próbákhoz, illetve ahhoz, hogy bemutathassák az előadásukat. A hely mellett szakmai és infrastrukturális támogatással is a nyertesek rendelkezésére állnak. Használhatják a színház irodáját, ahol számítógép, internetkapcsolat, fénymásoló, nyomtató, fax, lamináló gép áll a rendelkezésükre. A produkció promotálásában a színház is részt vesz; az általa használt médiafelületeken, illetve a színház honlapján anyagokat jelentet meg a produkciókról.

Jelentkezni bármilyen műfajú előadással, előadó-művészeti projekttel lehet, amit az alkotók a 2010-2011-es színházi évadban kívánnak megvalósítani, illetve már megvalósított produkciók továbbjátszásával. A jelentkezési határidő 2010. június 30. A jelentkezők közül nyolc-tíz társulatot választanak ki, a döntést augusztus 1-jén hozzák nyilvánosságra. Környezettudatossági szempontból kizárólag elektronikus úton lehet pályázni a http://www.bakelitstudio.hu weblapon, a regisztráció után.