Ervin

Romantikus komédia

2010.06.17. 17:57

Programkereső

A Thália az idei évad végén sem zárja be kapuit: Bernard Slade Romantikus komédia című színdarabját július 1-jén mutatják be a színházban. Játsszon a Fidelioval, és nyerjen két jegyet az előadásra!

A Jövőre veled ugyanitt, vagy a Jutalomjáték című vígjátékokat is jegyző kanadai sikerszerző 1978-ban írt darabját Bálint András rendezésében láthatja a közönség, a főszerepekben Szervét Tibor, Tóth Ildikóval, valamint Létay Dórával és Takács Katalinnal, Csankó Zoltánnal és Sallai Nórával.

Amikor Jason Carmichael a sikeres drámaíró új szerzőtársra talál April személyében, nem sejti, hogy viszonyukat nem csak a munkatársi viták, hanem szenvedélyes érzelmek és vágyakozás is jellemezni fogja, annak dacára, hogy hol egyikük, hol másikuk éppen más férje és felesége. Hosszú éveken át dolgoznak együtt sikeres vígjátékaikon, és nem veszik észre, hogy az élet már rég egy romantikus komédia szereplőivé tette őket is. Mintha csak ők írták volna...

Romantikus komédia - Tóth Ildikó, Szervét Tibor
Romantikus komédia - Tóth Ildikó, Szervét Tibor

Kérdésünk: A Thália Színház mely előadásában játszik még együtt Létay Dóra és Takács Katalin?

Ha a helyes választ június 28-ig megjelöli, sorsoláson vesz részt, amelyen négy szerencsés megfejtőnk két-két jegyet nyer a Thália Színház július 1-i és 2-i előadására.