Emma

Máthé Zsolt

2010.08.04. 13:53

Programkereső

A 2003-ban végzett Máté Gábor osztály tagjai negyedik éve készítenek saját magukról előadást Zsámbékon. Idén Máthé Zsolt a címszereplő.

A Színművészeti Egyetemen 2003-ban végzett osztálya sorra veszi tagjait, és évenként egy osztálytársról készít előadást. A sorozat első darabja a 2007-ben bemutatott Járó Zsuzsa, 2008-as bemutatója a Szandtner Anna, 2009-es nagy sikerű előadása pedig a Kovács Patrícia volt. A darab hősét minden évben az évad utolsó előadásának végén sorshúzással választjuk ki. A sorshúzástól a próbaidőszakig előkészítő, ötletelő összejöveteleket tartanak a résztvevők, és a tényleges próbaidőre már elkészül a tulajdonképpeni darab váza. És a szokásos háromhetes zsámbéki próbaidőszak alatt nyeri el végső formáját. Idén a múlt évben kisorsolt színész: Máthé Zsolt. Róla szól az előadás, ahogy Ő látja magát, ahogy az "osztály" látja Őt.

Máthé Zsolt
Máthé Zsolt

Augusztus 5., 6., 7., 8. 21:00 - Zsámbéki Műemlék Rakétabázis - AlkalMáté Trupp - rend.: Máté Gábor; díszlet, jelmez: Izsák Lili; szereplők: Czukor Balázs, Dömötör András, Fenyő Iván, Gál Kristóf, Járó Zsuzsa, Jordán Adél, Kovács Patrícia, Máthé Zsolt, Mészáros Béla, Mészáros Máté, Péter Kata, Szandtner Anna, Száraz Dénes, Vajda Milán