Gábor, Karina, Ders

Próbák és szépségverseny az Új Színházban

2010.10.27. 12:30

Programkereső

Két új produkció próbái folynak az épületben, de a legszebb töklámpást is várják a színházba.

A nagyszínpadon Beth Henley A szív bűnei című darabjának a munkálatai folynak. Beth Henley Pulitzer-díjas művének próbái fergeteges hangulatban zajlanak. Bagó Bertalan rendező biztos kézzel vezeti színészeit egy szellemes, humoros és nagyon elgondolkodtató előadás irányába, amelynek bemutatója november 12-én lesz. A főbb szerepekben Pokorny Liát, Pálfi Katát, Földes Esztert és Száraz Dénest láthatjuk. Október 28-án délután fél 5 és fél 6 között az Új Színház szervezésén személyesen vehetők át jegyek A szív bűnei című darab szereplőitől!

A stúdiószínpadon nemrég kezdődtek a Móricz Zsigmond Erdély című regénytrilógiája alapján készült történelmi játék próbái, amely Bethlen Gábor erdélyi fejedelem politikai és magánéleti konfliktusait mutatja be. A címszerepben Gáspár Sándort, a női főszerepekben Takács Katit és Gubás Gabit láthatjuk, az előadást Hargitai Iván rendezi, a bemutató november 27-én lesz.

Minden vállalkozó kedvű, ügyes kezű néző, aki október 25. és 30. között jegyet vált az alábbi előadások valamelyikére: Ahogy tetszik - október 30.; Édentől keletre - október 31.; Fogat fogért - november 2., valamint a színház szervezésére vagy pénztárába bevisz egy által kifaragott töklámpást, 50% kedvezményt kap a jegyek árából és „alkotásával" részt vehet az Új Színház Töklámpás Szépségversenyén. Eredményhirdetés 2010. november 2-án, 17:30-kor. A legszebb és a legijesztőbb töklámpás alkotójának járó díjat a színház két kitűnő művésze, Pokorny Lia és Hirtling István adja át.

Édentől keletre - Száraz Dénes, Derzsi János, Gáspár Sándor, Huszár Zsolt (Új Színház - fotó: Dudás Ernő)
Édentől keletre - Száraz Dénes, Derzsi János, Gáspár Sándor, Huszár Zsolt (Új Színház - fotó: Dudás Ernő)