Konrád, Tivadar

Premier: Jó zsaru, rossz zsaru

2010.11.06. 01:04

Programkereső

Danny és Joey Starsky és Hutch akarnak lenni. Az amerikai ősbemutató után a világon először Budapesten, november 6-tól a Centrál Színházban.

Keith Huff izgalmas és meglepő fordulatokban gazdag bűnügyi történetét alig egy éve mutatták be a Broadway-n, ahol elsöprő sikert aratott, ami nem utolsó sorban a főszereplőknek, Hugh Jackmannek és Daniel Craignek volt köszönhető. A fiatal szerző kétszereplős darabja egyszerre modern bűnbeesés-történet és könyörtelen bosszúdráma - egyszerre mulattató és gondolatébresztő. A mű komor világa a film noir klasszikusait idézi meg. A darab eredeti címe A Steady Rain (Konok eső), és említésre érdemes, hogy az amerikai ősbemutató után a világon először Budapesten, a Centrál Színházban látható.

Jó zsaru, rossz zsaru - Stohl András, Szabó Győző
Jó zsaru, rossz zsaru - Stohl András, Szabó Győző

A nagydumás Denny és a magának való Joey óvoda óta legjobb barátok, rendőrjárőrként naponta együtt róják Chicago utcáit. Nagy álmuk, hogy egy nap olyan nyomozók legyenek, mint Starsky és Hutch. Ám egy bűnös városban még egy zsarunak is nehéz ártatlannak maradni, a túlélésért vívott harc pedig még a legigazabb barátságokat is veszélybe sodorja.


2010. november 6. 19:00 - Centrál Színház

Szereplők: Stohl András, Szabó Győző

Rend.: Puskás Tamás

További előadások