Csilla, Noémi

Jótékonysági előadások a Vígszínházban

2010.11.09. 09:50

Programkereső

A Vígszínház társulata jótékonysági előadásokat tart a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítésére és a megmenekített állatok ellátására.

Ha Önök is szeretnének segíteni, jöjjenek el november 19-én a Vígbe, ahol este 7 órától A padlás című musicalt láthatják, melynek generációk óta töretlen népszerűsége most a társadalmi összefogást erősíti. A Víg társulata a színház dolgozóival együtt az előadás teljes bevételét a vörösiszap sújtotta Kolontár község önkormányzatának ajánlja fel. Kérjük, segítsenek Önök is a rászorulókon!

A padlás (Vígszínház - fotó: Szilágyi Lóránd)
A padlás (Vígszínház - fotó: Szilágyi Lóránd)

A Vígszínház azonban nemcsak a bajba jutott embereken, hanem az iszapkatasztrófában megsérült állatokon is szeretne segíteni. A civil állatvédő szervezetek önkéntesei naponta visszajárnak a katasztrófa sújtotta térségbe, hogy a gazdák nélkül maradt állatokról gondoskodjanak. A társulat az ő munkájukat szeretné segíteni azzal, hogy egy előadás bevételét a vörösiszapból kimentett állatok ellátására ajánlja fel. E nemes célra mi sem lehetne találóbb választás, mint a Sylvia, hiszen ebben a darabban a főszereplő egy házaspár életét fenekestül felforgató kutya. A négylábú kedvencet Eszenyi Enikő kelti életre, partnerei pedig olyan kiváló színészek, mint Lukács Sándor, Halász Judit és Tahi Tóth László. Ha Önök is szeretnének segíteni, látogassanak el november 11-én, csütörtökön este a Vígszínházba, mulassanak egy jót a Sylvián és támogassák az elárvult állatokat. Az előadáson találkozhatnak egy igazi négylábú túlélővel is, akit megsimogathatnak, sőt, akár örökbe is fogadhatnak.

Sylvia - november 11. 19:00 - Vígszínház

A padlás - november 19. 19:00 - Vígszínház