Emma

Premier: Gramp

2010.11.22. 00:01

Programkereső

A vadonatúj ifjúsági sci-fi musical bemutatója kapcsán Budapest, Békéscsaba, Dunaújváros, Kaposvár és Tokaj kapcsolódik össze egy hatalmas misztikus buli erejéig.

Egy középiskolában játszódó igazi mese széthullott földi civilizációnkról, amit ha elég távolról - például egy földre, hazánkba tévedt UFO szemszögéből - nézünk, még mindig lehet gyönyörűnek látni...

Űrlény érkezik hazánkba, hogy fontos küldetését teljesítse. Ehhez egy középiskola tanulóinak segítségét kéri.

Na, ez egy eléggé szétesett egy suli, mondhatni válságos a helyzet. Az Igazgató, s a Tanárok a maguk módján keresik is a megoldást. De ahogy az lenni szokott, semmi sem egyszerű, illetve az egyszerű megoldásokhoz vezető út mindig nehéz. Hogy aztán ki segít kinek?

Az Űrlénynek a diákok, vagy nekik az Űrlény?

A lényeg, hogy a magyar diákok megmentsék a GRAMP megvalósításával a világot.

A titok egy jótanács - ingyen -, ha akarjuk, megtörténhet minden.

A bemutató előadás végén az ország 5 pontján 5000 diák énekli együtt a Sajtból van a Hold című dalt, s  a T-Home segítségével a helyszínek összekapcsolódnak. A darab így igazi világszenzáció.  A Budapest Bábszínházban az összes helyszín kivetítődik. 


November 25. 19:00 - Budapest Bábszínház

Rendező: Gáspár András

Díszlet, jelmez: Szalay Kriszta

Koreográfus: Király Attila

Szereplők: Egri Bálint, Köleséri Sándor, Nagy Cili, Cserna Antal, Torres Dani, Pethő Gergő, Boronits Gábor, Müller Júlia, Kapácsy Miklós, Szalay Kriszta

További előadások