Orbán

Béres Ilona a Maladypénél

2011.04.08. 13:43

Programkereső

Április 10-én, vasárnap a Szabad Akadémia vendége Béres Ilona, akivel a színészi jelenlét minőségéről lehet beszélgetni, eszmét cserélni.

A Maladype Színház 2010 októberében indította útjára új, Szabad Akadémia címet viselő előadássorozatát, mely mindenféle akadémikusságtól mentesen szeretné vizsgálni látszat és valóság állandó helycseréjét a (színház)művészetben.

Ebben az egész évadot átölelő sorozatban azokra számítanak, akik kíváncsiak a színház közösség- és tudatformáló erejére, az alkotógondolat teremtő-aktusára, a felesleges részletektől megtisztított emberi reakciókra és a tiszta, világos impulzusokra.

A tervezett témák és programok nyilvános párbeszédek formájában alkalmat teremthetnek mindannyiunk számára, hogy kicseréljük gondolatainkat, hogy beszéljünk önmagunkról és a világról, és új tartalmakat, új azonosságokat találjunk a színházi valóság számunkra még ismeretlen fogalmaiban.

A programsorozaton eddig Heller Ágnes, Kozma András, Kukorelly Endre, Orosz István és Schilling Árpád vett részt.

Béres Ilona
Béres Ilona

Április 10-én 12:00-tól a Maladype Színház Szabad Akadémia előadássorozatának vendége Béres Ilona, akivel a színészi jelenlét minőségéről lehet beszélgetni, eszmét cserélni.

Az előadássorozatra előzetesen a maladype@maladype.hu e-mail címen lehet jelentkezni.

Szabad Akadémia vasárnaponként 12-20 óráig tart

Helyszín: Maladype Bázis (VIII. ker Mikszáth tér 2.)