Bernát, Felícia

Így terveztek Ti!

2011.05.20. 09:00

Programkereső

Pályázatot hirdet a Karinthy Színház logójának megújítására.

A Karinthy Színház szeptemberben kezdi meg harmincadik évadát. A következő néhány hónap az erre az idényre való felkészülés jegyében telik majd, hogy amikor beköszönt az ősz, látogatóik egy kívül-belül megújult épületbe térhessenek vissza.

Ennek a megújulásnak az egyik legfontosabb állomása, hogy a színház logót vált. Szeretnék, ha az ellátogató közönség egy megújult arculattal találkozna szeptemberben és ezért úgy döntöttek, hogy búcsút intenek az eddig megszokott emblémának, és egy színesebb, karakteresebb jelképet keresnek, amivel azok figyelmét is felkelthetjük, akik eddig a kulturális szórakozást jellemzően a Duna pesti oldalán keresték.

Karinthy Színház
Karinthy Színház

Június 15-ig várják minden, magában kedvet és tehetséget érző jelentkező egy vagy több pályamunkáját, akinek van elképzelése arról, hogyan tudnák egyetlen logóban bemutatni mindazt, amit a 30 éves színház jelképez: a szórakoztatást, a kulturális sokszínűséget, valamint a korosztályok közti különbségek áthidalását.

A beérkezett pályamunkák közül a színház igazgatója, Karinthy Márton, Ridzi Gábor produkciós vezető, és Major Attila színpadmester, a színház fotósa alkotta zsűri fogja kiválasztani a győztes logót. Döntésükben azonban segítségül hívják a Facebook oldaluk látogatóit is, akik a feltöltött képeket "tetszésükkel" értékelhetik. Ennek megfelelően a logó-tervezeteket a beküldő megnevezése nélkül (előszűrést követően) az oldalon közzéteszik, a győztest pedig június 30-ig hirdetik ki.

A pályázatokat a karinthy.szinhaz@gmail.com címre várják!

Díjazás:

I. díj: 30 000 forint

II. díj: Egy HADIK bérlet

III. díj: Kettő jegy egy szabadon választott előadásra