Konrád

Kedvezménykártyák és új pártolói rendszer a Katonában

2011.09.16. 16:53

Programkereső

Elindult a budapesti Katona József Színház új párolói bérleteinek értékesítése.

Működésének első két napján sikeresnek bizonyult a Katona József Színház jelentősen kibővített pártolói rendszere: a szeptember 2-tól megvásárolható Katona-kártyákra (Pártoló, Támogató és Mecénás) már az indulást követő órákban rendkívüli érdeklődés mutatkozott a közönség részéről.

„A megoldás alapja egy többszintű pártolói rendszer, melyben a Katona barátai lehetőségükhöz mérten támogathatják a színházat” - mondta Máté Gábor, a színház igazgatója. Emellett kiemelte: a mai gazdasági helyzetben nem lehet eléggé értékelni a gesztust, amit egy-egy támogatói kártya megvásárlása jelent, éppen ezért a Katona nem csak kedvezményes jegyárakkal, de többek közt előadásokhoz kapcsolódó exkluzív eseményekkel, és a Katona kulturális partnerintézményeibe, a
Budapesti Fesztiválzenekar programjaira és a Szépművészeti Múzeumba szóló kedvezményekkel igyekszik vonzóvá tenni a pártolói tagságot.

A Katona József Színház új logója (terv: Szilágyi József)
A Katona József Színház új logója (terv: Szilágyi József)

Szintén újdonság az új pártolói rendszerrel egy időben bevezetetett diák- és nyugdíjas kedvezménykártya, mellyel az eddigiektől eltérően az érintettek már az interneten is olcsóbban vásárolhatnak jegyet a Katonába, emellett több egyéb kedvezményt is igénybe vehetnek.

A közönségkutatási adatok és nézői visszajelzések alapján átalakított pártolói rendszer bevezetése fontos lépés abban a folyamatban, melynek célja, hogy a Katona szorosabb, közvetlenebb kapcsolatot alakítson ki a nézőivel, és a színpadon túl is értéket, többet tudjon nyújtani.