Béla

Keresse a Fideliót a Színházi Korzón!

2011.09.16. 18:06

Programkereső

A jubileumi, tízedik Autómentes Hétvégén a Fidelio standjával is találkozhatnak az érdeklődők szeptember 17-én Budapesten, az Andrássy Korzón.

Az idei Hétvége az eddigieknél is színesebb, gazdagabb környezetvédelmi, kulturális és sportprogramokkal várja a látogatókat. A korábbi évek hagyományaira építve idén is lesz Színházi Korzó az Andrássy úton: TeARTrum Fesztivál elnevezéssel, ahol elsősorban független színházi társulatokkal találkozhatnak a színházbarát látogatók a FÜGE szervezésében. A kihelyezett standokon előre megvehetik színházi jegyeiket, ismerkedhetnek a társulatokkal, élvezhetik a változatos programokat a MasterCard - FÜGE színpadán és a Hajószínpadon.

Zenés korzó az Andrássy úton
Zenés korzó az Andrássy úton

Az Eötvös utca és a Csengery utca között a Fidelióval is találkozhatnak az arra járók. 11 órától a Weiner Leó Zeneművészeti Szakközépiskola ütőhangszeres növendékei adnak koncertet, 15 órától pedig kisiskolások Rozsdalovag produkciója várja az érdeklődőket.

Találkozhatunk városaink, falvaink turisztikai kínálatával, környezetbarát termékekkel, bringás programokkal, terézvárosi civil szervezetekkel, de izgalmasnak ígérkezik az Alternatív Hajtású Jármű Show és Verseny is.