Gusztáv

Ahogy tetszik a Trafóban

2011.11.21. 16:00

Programkereső

Játsszon a Fidelióval és legyen vendégünk a HOPPart és a Nézőművészeti Kft. közös produkciójának bemutatójára, az Ahogy tetszikre a Trafóban november 26-án!

Menni vagy nem menni? Csinálni vagy rinyálni? Élni vagy úgy tenni? Levetkőzni vagy álruhába bújni? Beépülni vagy leépülni? Balaton vagy Trabant? Kőleves Kert vagy Ellátó Kert? Édenkert vagy nyakatekert? És a szerelem? A darab szereplői kivonulnak a világból, hogy meghozzák a maguk döntéseit: pl. hamburger vagy hot-dog? De lehet-e döntéseket hozni a világon kívül? Menni vagy nem menni? Csinálni vagy rinyálni? Élni vagy úgy tenni? Levetkőzni vagy álruhába bújni? Beépülni vagy leépülni? Balaton vagy Trabant? Kőleves Kert vagy Ellátó Kert? Édenkert vagy nyakatekert? És a szerelem?A darab szereplői kivonulnak a világból, hogy meghozzák a maguk döntéseit: pl. hamburger vagy hot-dog? De lehet-e döntéseket hozni a világon kívül?

Ahogy tetszik
Ahogy tetszik

A Fidelio vendégeként tekintheti meg másodmagával a Trafó november 26-i előadását, ha az alábbi kérdésre november 24-ig a helyest választ jelöli meg!

 Melyik híressé vált monológ található az Ahogy tetszikben?