Géza

Katonás kedvezmények

2012.02.08. 11:23

Programkereső

Pedagógusok, diákok és nyugdíjasok mellett szélesebb kör számára is jelentős jegyvásárlási kedvezményeket kínál a Katona József Színház az idei évadban.

Ebben az évadban vezette be a Katona József Színház a pártolói kártyákat. A kezdeményezés sikerét bizonyítja, hogy a korábbi bázis nagy részének megtartása mellett számos újonnan csatlakozó érdeklődővel bővült a pártolói kör. A pártoló tagok kedvezményeket vehetnek igénybe, illetve lehetőség nyílik jegyelővételre. A támogató fokozatú kártya megvásárlói részt vehetnek exkluzív rendezvényeken, valamint kedvezménnyel látogathatják a Budapesti Fesztiválzenekar programjait és a Szépművészeti Múzeum kiállításait, míg a mecénások mindemellett részt vehetnek a Katona évadzáró társulati vacsoráján is.

Kispolgárok
Kispolgárok

A Katona a pártolók mellett az évadban azok számára is jelentős kedvezményeket nyújt, akik csak alkalmanként jutnak el a színházba, vagy a délután folyamán hirtelen döntenek az esti programról. Az előadás megkezdése előtt egy órával vásárolható 50%-kal olcsóbb last minute jegy, a strapabíróbbak pedig választhatják az állójegyet. A 800, illetve 1000 forintos (Portugál, Koccanás, A mi osztályunk, Top Dogs, Woyzeck) egységáron elérhető állójegyek kiadására közvetlenül előadás előtt kerülhet sor abban az esetben, ha az előadásra valamennyi jegy elkelt. És még az is előfordulhat, de nem garantált, hogy az állójegyet vásárolt nézőknek is jut ülőhely.

Pedagógus-, diák- és nyugdíjasigazolvánnyal rendelkező 25% kedvezménnyel vásárolhatnak belépőt. Az állandó lehetőségek és időszakos akciók igénybevételével 10-50%-os kedvezmény érhető el az egyes előadásaira. Érdemes nagy tételben is vásárolni: legalább húsz, egy előadásra szóló jegy megvásárlása esetén a teljes árból 25% kedvezmény biztosítanak, valamint egy kísérőjegyet 100 forintos áron.

A MasterCard 33 akció keretében minden hónapban egy adott napi nagyszínpados előadáskra 33% kedvezménnyel válthatók jegyek MasterCard vagy Maestro bankkártyákkal történő fizetés esetén, minden hónap 15. napja pedig MasterCard-nap: az aktuális és következő havi műsorban szereplő valamennyi előadásunkra 300 forint kedvezménnyel kaphatók jegyek MasterCard vagy Maestro bankkártyákkal történő fizetés esetén.