Júlia, Rita

Ünnepi akció a Belvárosi Színházban

2012.11.27. 16:59

Programkereső

Az Orlai Produkció idén is meghirdeti kedvezményeit a decemberi-januári időszakra. Az érdeklődők a Belvárosi Színházban juthatnak további információhoz december elsején és másodikán 10 és 18 óra között.

Az Orlai Produkció olyan lehetőséget kínál közönsége számára, amely hosszú időre maradandó élményt nyújt. Szeretné megtudni, mi is történik december első hétvégéjén a Belvárosi Színházban? Részese kíván lenni az élménynek? A teátrumba ellátogatók mindenre választ kapnak december elsején és másodikán 10 és 18 óra között.

Kulka János
Kulka János

Az év utolsó hónapjában is színes és gazdag programmal, kiváló színészekkel várja az Orlai Produkció a közönséget. Az ünnepi időszak új bemutatói között szerepel a Keresztanya című előadás, mely a Thália Színház Mikroszínpadán tekinthető meg Csákányi Eszterrel a főszerepben. A produkcióban a művésznő hatféle hangon szólaltat meg bábokat.

Az ünnepekre való ráhangolódás jegyében kínálják Kulka János Ez a hely! című önálló estjét a Belvárosi Színházban, melyben Kulka történeteket mesél, embereket és helyzeteket jelenít meg, színházat teremt a zenével egy zongora és egy gitár kíséretével.

Kramer kontra Kramer, Belvárosi Színház, Orlai Produkció
Kramer kontra Kramer, Belvárosi Színház, Orlai Produkció

Az Orlai Produkció Karácsonyi bérletet is hirdet, mellyel kilenc előadás közül a bérlet tulajdonosa által kiválasztott három produkció tekinthető meg. A választható előadások között szerepel az októberben bemutatott Jadviga Párnája, a Kovács Patrícia és Nagy Ervin főszereplésével nyáron bemutatott Kramer kontra Kramer és Kulka János önálló estje is.

Rögtön karácsony másnapján Závada Pál klasszikus regényének színpadi adaptációja, a Jadviga párnája lesz látható Ónodi Eszter, Pál András, Pokorny Lia, Gáspár Sándor és Lukács Andor főszereplésével. Találkozhat a közönség a lassan kétszázadik előadásához érő Esőemberrel Kulka Jánossal és Nagy Ervinnel a főszerepben, valamint a Daniel Glattauer bestselleréből készült, többszörös díjnyertes előadással, a Gyógyír északi szélre című produkcióval is. Ezek mellett Vári Éva két legendás női alak, Edith Piaf és Sarah Bernhardt bőrébe bújik a Piaf  és Az isteni Sarah című előadásokban, Hernádi Judit és Udvaros Dorottya pedig A Bandy-lányokban éneklik az Andrew Sisters dalait, Parti Nagy Lajos szövegeivel.

A nagy négyes
A nagy négyes

December 31-én két alkalommal is látható lesz A nagy négyes című előadás Molnár Piroska, Vári Éva, Szacsvay László és Benedek Miklós jutalomjátékával, Gálffi László rendezésében, 16 és 19 órai kezdettel.