Sándor, Ede

Nevetés ellen nincs orvosság

2013.07.16. 10:25

Programkereső

"A színház előcsarnokában nevetőgörcsoldókat kellene árusítani"- írta a Család ellen nincs orvosság egyik londoni méltatója. Hogy a kritikusnak igaza volt-e, arról bárki meggyőződhet, aki július 18-án és 23-án ellátogat a Városmajori Szabadtéri Színpadra.

Vajon mit tegyen az ember, ha élete legfontosabb konferenciaelőadása előtt néhány perccel betoppan rég nem látott szeretője és vele jön szerelmük tizennyolc éves izgága gyümölcse is? Vállalja a botrányt vagy meneküljön füllentésről füllentésre, egyre bonyolultabb és egyre mulatságosabb helyzetekbe sodorva magát? Ray Cooney szerint egyértelműen a második megoldás a helyes, és csak hálásak lehetünk neki.

Család ellen nincs orvosság
Család ellen nincs orvosság

A Városmajori Szabadtéri Színpad egy kórház bonyodalmakkal teli orvosi szobába invitálja a nézőket, ahol sok félreértés, átöltözés, rossz tomporba beadott nyugtatóinjekció ellenére egy fiú végre megtalálja az apát, akire mindig is vágyott... még akkor is, ha talán nem ő az igazi.

A székesfehérvári Vörösmarty Szníház vendégjátékát Lendvai Zoltán rendezte, színpadra lép Matus György, Egyed Attila, Hirtling István és Egri Márta is.