Sándor, Ede

Évadot kezdett a Katona József Színház

2013.10.08. 12:56

Programkereső

A Katona József Színház komoly átalakuláson ment keresztül az elmúlt évadokban; a belső tér teljes arculatváltásán túl a magyar színházi szcénában egyedülálló, háromszintű támogatói programot alakított ki. Cél, hogy a Katona értékeit valló nézők közelebb kerülhessenek a színházhoz és kényelmesebben vehessék igénybe szolgáltatásait.

A három szinthez (Pártoló, Támogató, Mecénás) különböző programok és kedvezmények társulnak. Alapvetés a jegyelővételi lehetőség, mellyel a Katona barátai biztosan nem maradnak le olyan népszerű előadásokról sem, mint a Top Dogs vagy A mi osztályunk.

A mi osztályunk - Katona József Színház
A mi osztályunk - Katona József Színház

A Támogatók és Mecénások exkluzív klubjának tagjai ezen felül minden bemutatóhoz kapcsolódóan zártkörű beszélgetésen vehetnek részt meghívott előadókkal. Az elmúlt évadokban többek között György Péter esztéta, Ungváry Krisztián történész és Tari Annamária pszichológus volt egy-egy nagysikerű beszélgetés házigazdája. A Mecénások számára különleges lehetőség a Katona évadzáró gálaestje, ahol a klubtagok a színház társulatának tagjaival tölthetnek el egy kellemes vacsorát.

A támogatói programról további információt a katonajozsefszinhaz.hu/partolo weboldalon talál, illetve a tamogato@katonajozsefszinhaz.hu vagy a 20 946-2424-es számon érdeklődhet.