Zita, Mariann

Premier: Jelenetek 2 házasságból

2013.12.14. 15:40

Programkereső

Koltai Róbert hamarosan a harmadik produkcióban mutatkozik be a Thália Színház színpadán. A Jelenetek 2 házasságból című előadást január második felében mutatják be.

A nyáron debütált Starfactory című produkció után nemrég a Móricz Zsigmond Naplója alapján készített Napló-szilánkokkal állt a színész a Nagymező utcai teátrum közönsége elé. Koltai Róbert legújabb előadása a Jelenetek 2 házasságból című produkció lesz, amely a szintén Móricz-átirat. Az előadásban Koltai Róbert rendezőként és szereplőként is közreműködik - olvasható a Thália Színház közleményében.

Gubás Gabi és Koltai Róbert a Jelenetek 2 házzaságból c. produkcióban
Gubás Gabi és Koltai Róbert a Jelenetek 2 házzaságból c. produkcióban

Az est Az asszony beleszól és a Rab oroszlán című regényből született. A végeredmény egy habkönnyű krimikomédia és egy keserédes tragikomédia lett - áll az ismertetőben. A két részt - amellett, hogy a szerző azonos - a közös téma, az együttélés, a házastársi összetartozás témája köti össze. Az előadást a Napló-szilánkokhoz hasonlóan B. Török Fruzsina színpadi adaptációjában láthatja a közönség január 23-ától a Thália Színház Mikroszínpadán.

A két házaspárt Gubás Gabi és Koltai Róbert, valamint Egri Bálint és Sztarenki Dóra alakítja. Az előadás díszletét Szlávik István, a jelmezeket Szakács Györgyi tervezi.


A 70. születésnapját ünneplő Koltai Róbertet tartalmi partnerünk, a Szinhaz.hu múltidéző összeállítással köszöntötte, amelyet ide kattintva olvashat.