Csilla, Noémi

Egy sorozatgyilkos drámája

2014.01.30. 11:05

Programkereső

Február 2-án és 3-án újra látható a Roberto Zucco a Maladype Bázison. Az igaz történeten alapuló drámát Ivica Buljan rendezte.

Mindkét estén szakemberek segítségével járják körbe a Zucco-jelenséget. Február 2-án, vasárnap 21 órától az aktív analízis elismert szakértője, C. Molnár Emma pszichoterapeuta elemzi a látottakat. Másnap, február 3-án, szintén 21 órától Császár Noémi, igazságügyi pszichológus szakértő beszél a témával kapcsolatos tapasztalatairól, látens és explicit viselkedésmintákról.

Jelenet a Roberto Zucco c. előadásból
Jelenet a Roberto Zucco c. előadásból

Az igaz történeten alapuló dráma egy valódi idegtépő pszicho-thriller, amelyben a hírhedt sorozatgyilkos, Roberto Zucco sötét kalandjait követhetjük nyomon, egy olyan fiatalemberét, aki különösebb ok nélkül követett el borzalmas bűnöket. Az olasz származású Roberto Succo azért kerül tizennyolc évesen börtönbe, mert kegyetlenül meggyilkolja a szüleit. Öt évvel később megszökik a börtönből, majd három országon keresztül bolyong, s közben folyamatosan változtatja a személyazonosságát, így rettenetes tettei mind felderítetlenül maradnak.

A Maladype Színház előadása után a nézők mindkét este közönségtalálkozó keretében tehetik fel kérdéseiket a produkcióban résztvevő színészeknek és a szakértőknek.