Márk

Pataki Ági és Márton András a Libikókában

2014.11.19. 19:49

Programkereső

December 1-én Pataki Ági üzletasszonnyal és Márton András színművésszel folytatódik a Libikóka - Fent és Lent, Krizsó Szilvia beszélgetős est-sorozata a Radnóti Színházban.

December 1-én, hétfőn este 19 órától Pataki Ági üzletasszonyt és Márton András színművészt kérdezi a műsorvezető, zongorán közreműködik Darvas Ferenc és a Radnóti Színház művészei.

Radnóti Színház (Forrás: Radnóti Színház)
Radnóti Színház (Forrás: Radnóti Színház)

"Az egyiknek sikerül, a másiknak nem" - állítja a híres sláger és az est házigazdája, aki vendégeit sikerről és kudarcról faggatja. Könnyű anekdotázás és őszinte vallomások, elsöprő győzelmek és csúfos bukások története meglepetésekkel - a közönség és a vendégek számára is.

"Pataki Ágin nem fog a kor. Ugyanolyan a tekintete, a kisugárzás, mint amikor jó pár éve, sőt, évtizede ránk mosolygott a Fabulonos óriásplakátról. Pedig azóta nagyon sok mindent át- és megélt, de az biztos, bármihez fogott, sikerrel járt. Mi a titka? Jók a megérzései? Vagy szerencséje volt? Vagy mindkettő? Vagy valami más van a háttérben? Még nem tudom, de biztos megkérdezem. Már alig várom, hogy egy színpadon üljek vele, hiszen  elképesztően szuggesztív személyiség.  Örökké nyugalmat áraszt, mégis vibrál, szemében és szája sarkában mindig ott az elmaradhatatlan mosoly."

"Márton Andrásnak nem szokatlan a színpadi szereplés, hiszen színész, rendező, szinkronhang (igen, igen, ő a legkisebb Ugrifüles). De volt ő Finnországban asztalos, Amerikában tanár és vállalatvezető, sőt diplomata, a Magyar Főkonzulátus megalapítója. Fáradhatatlanul járja az országot, hogy hihetetlen élményeit és tapasztalatait minél többekkel tudja megosztani. Aki hallotta már mesélni, tudja, hogy magával ragadó a humora és a bölcsessége."