Bernát, Felícia

Rablótámadásban hunyt el a Turay Ida Színház munkatársa

2016.07.29. 09:43

Programkereső

B. Zsófia, a Turay Ida Színház jegypénztárosa halt meg abban az autórablásban, amit egy idáig ismeretlen tettes követett el Gödöllőn – adta hírül a Blikk.
Turay Ida Színház - nézőtér
Turay Ida Színház - nézőtér

A 24 éves lány július 28-án este érkezett haza autójával, azonban a kapuban megtámadták; a támadó beült Zsófia autójába, és el akart hajtani, azonban a lány ezt nem hagyta, küzdött a támadóval, belekapaszkodott az autóba. A tettes gázt adott, a fiatal lány a kocsi alá szorult, és a helyszínen meghalt. A támadó elmenekült.

Darvasi Ilona, a Turay Ida Színház igazgatónője ezekkel a megható sorokkal búcsúzott;

"Egy napsugárral kevesebb a Földön, egy csillaggal több lett az égen. 2016. július 28-án egy aljas, kis stílű gazember elrabolta színházunk legszebb mosolyát - emlékezett rá a színház igazgatója, Darvasi Ilona. - Gödöllőn el akarta lopni Zsófi autóját, de ő nem hagyta. Harcolt, küzdött érte, mint mindig mindenért, de végül ez a kis törékeny lány maradt alul. Ez a szőke, csupa mosoly, örök pozitív, energikus, kedves lány nincs többé. A nézők hiába keresik majd a pénztárban, nem lesz ott, hogy segítsen, hogy az új előadásokról meséljen. Fiatal volt, kedves és szép. Tőle fosztott meg bennünket egy gyilkos, aki elfutott a tett színhelyéről."