Eszter, Eliza

Film nélkül is zseniálisak szinkronszínészeink

2016.07.30. 09:03

Programkereső

Csankó Zoltán, Csuha Bori, Hamvas Dani és Kerekes József a Blokk Media felkérésére álltak be egy szinkronstúdióba, ahol hang- és képi segítség nélkül játszottak el egy szerepet. Az eredmény lenyűgöző és vicces.

A Blokk Média egy videó kedvéért teljesen steril hangstúdióba vitte négy kedvencét, Csankó Zoltánt, Csuha Borit, Hamvas Danit és Kerekes Józsefet. A szinkronszínészek improvizációs játékban vettek részt, az oldal készítői által meghatározott szöveget különböző instrukciók alapján kellett felmondaniuk. Először egy kémiakönyvből adtak elő részletet rettegve, aztán egy padlóismertetőt olvastak fel úgy, mintha rendetlen gyerekeikhez beszélnének a játszótéren, majd egy receptet kevertek egy romantikus estével. 

A mi kedvenc részünk talán az ötödik perc után kezdődő focikommentárként előadott bőrbetegség-bemutató volt, de az Oscar-díj átvételbe oltott időjárásjelentés se rossz. A kontraszt mindig éles a szöveg tartalma és az előadás stílusa között, valószínűleg pont ettől olyan érdekes és szórakoztató a kísérlet végeredménye. Nézze meg ön is a videót!