Konrád, Tivadar

A szélsőségek árnyalatai Budaörsön

2016.11.18. 17:06

Programkereső

Izgalmas fotósorozattal népszerűsíti legújabb bemutatóját a Budaörsi Latinovits Színház. A Maskarák című előadás szereplői szélsőséges, szuggesztív portrékon jelennek meg.

A Budaörsön, Berzsenyi Bellaagh Ádám rendezésében látható tragikomédia majd minden szereplője „címszereplő”, hiszen mindenki álarcot hord, vagyis senki sem az, akinek látszik. A történet arról a szerelemről szól, amely szégyenben születik, és bűnben ér véget, mégpedig gyilkosságban, és már azt sem tudjuk, hogy szerelemből öltünk-e, vagy beleszerelmesedtünk a gyilkolásba. Találkozunk szende szűzlánnyal, szépreményű ifjúval, valamint a férfival magával, továbbá őrültekkel és bolondokkal, na meg az őrzőikkel.

Galériánkért kattintson a képre:

„Most, hogy a budaörsi színház önálló társulata egyre bővül, igyekszünk ezt úgy is kommunikálni, hogy a plakátokon a színészek kerülnek középpontba” – mondta el lapunknak a képeket jegyző Borovi Dániel. „A Maskarák esetében ez egy olyan plakátsorozatot eredményezett, amelyben az előadás főszereplői a karakterekre jellemző szélsőséges, szuggesztív portrékon jelennek meg. A fotósorozat stylistja az előadás jelmeztervezője, Pető Kata volt. Kata – noha a képeken nem mindig a végleges jelmezek láthatók – a fotózáshoz is azt a sokszor mai elemekből építkező, de összhatásában historikus, gazdag textúrájú öltözékekből, illetve erős és elrajzolt sminkekből álló, egyszerre szép és ijesztő világot jelenítette meg, amely az előadás látványvilágát is meghatározza. A fotókhoz az Ómama Antik biztosított antik és mai ékszereket, kiegészítőket” – foglalta össze a fotós.

Az előadás főbb szerepeiben Ilyés Róbert, Ódor Kristóf, Chován Gábor, Bohoczki Sára, Márkus Sándor és Spolarics Andrea látható. A bemutatót november 19-én tartják.

Felkeltettük érdeklődését? Váltsa meg jegyét egyszerűen, a PORT.hu felületén!