Színház

A Te erkély-jeleneted - a Víg videopályázata

2011.04.18. 11:17
Ajánlom
2011 május 30-ig várják a videókat a Vígszínház erkély-jelenet pályázatára!

Legyél te Rómeó vagy Júlia, vagy keresd meg Rómeót és Júliát, és forgass kisfilmet! Ne legyen több 3 percnél, használd Varró Dani fordítását. A szöveget megtalálod a Vígszínház Facebook aloldalán. Regisztrálj, majd töltsd fel a kisfilmedet.

A feltöltés menetét és feltételeit a színház honlapján találod meg. A beküldött munkákat ezen az oldalon lehet megnézni, és itt lehet szavazni arra a filmre, amit a legötletesebbnek gondolsz.

Gyűjtsd össze TE a legtöbb szavazatot! Legyen tiéd a közönségdíj! Tehetsz érte! Forgasd le a kisfilmedet, töltsd fel és szerezz minél több szavazatot! A zsűri által legjobbnak talált, valamint a legtöbb szavazatot kapott munkákat értékes ajándékokkal jutalmazzák.

A pályázat időtartama: 2011. április 4. - 2011. május 30.
A zsűri tagjai: Bata Éva, Varju Kálmán, Börcsök Enikő, Gyuriska János, Mészáros Máté, Eszenyi Enikő

Figyelem, egy személy csak egy pályaművet adhat be!

Programkereső

Legnépszerűbb

Klasszikus

Rendeltek egy pepperonit, a pizzafutár egy Beethoven-szonátát is eljátszott ráadásként

Íme egy sztori arról, hogy az is arany lehet, ami nem fénylik. A tizennyolc éves Bryce Dudal pizzát kézbesített Detroitban, amikor észrevette, hogy a házban egy zongora áll. Nem tudott ellenállni.
Vizuál

24 óra alatt eltűnt a legújabb utcai Banksy-mű

Az egyik legismertebb kortárs művész minden munkájának feltűnése eseményszámba megy. Ilyen hamar viszont ritkán tűnnek el alkotásai.
Színház

Elhunyt Kerényi Imre

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas rendező, színigazgató hosszú, türelemmel viselt betegség után, életének 75. évében családja körében hunyt el.
Tánc

50 éves Bozsik Yvette, akinek bátorságát még Pina Bausch is elismerte

Saját nevét viselő társulata az ország egyik kiemelt, nemzetközileg is elismert kortárs táncegyüttese.
Zenés színház

Ritka hangfelvétel került elő Birgit Nilsson svéd operaénekesnőtől

Egyedülálló hangfelvétel került elő a legendás svéd szoprán, Birgit Nilsson (1918-2005) korai szakaszából, a hatperces operarészletet CD-n adják ki az énekesnő születésének 100. évfordulója alkalmából.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

Színház nemzeti színház

Cserhalmi György marad a rendezésnél

A Nemzeti Színház új évadában Örkény István Macskajátékát állítja színpadra Udvaros Dorottya és Bánsági Ildikó főszereplésével jövő tavasszal. Színészként viszont továbbra sem találkozunk vele.
Színház thealter fesztivál

Szabadkai előadást is díjaztak az idei THEALTER-en

A közönség-, Kritikus- és Junior-díj mellett a fesztivál önkéntesei is díjazták kedvenc produkciójukat, valamint három Különdíjat is odaítélt a fesztivál.
Színház gyász

Elhunyt Kerényi Imre

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas rendező, színigazgató hosszú, türelemmel viselt betegség után, életének 75. évében családja körében hunyt el.
Színház kritika

Törőcsik Mari ott sem volt, mégis főszereplő lett a Sztalker előadásában

Nem gyerekjáték, hanem igazi férfimunka volt az ifj. Vidnyánszky Attila és Vecsei Miklós vezette Sztalker Csoport bemutatkozó előadása, a Míg fekszem kiterítve, amely az Ördögkatlan fesztiválon debütált.
Színház ian mckellen

Ian McKellen saját élettörténeteivel kárpótolta az elmaradt előadás nézőit

Kisebb sérülés miatt ki kellett hagynia a Lear király egyik előadását Ian McKellennek a londoni West Enden, de a színész megkérte a közönséget, hogy hallgassák meg pályafutása legemlékezetesebb történeteit.