Színház

Ajándékozza a nyári színházi estek élményét karácsonyra!

2022.12.21. 11:05
Ajánlom
Az ünnep alkalmával elindította jegyértékesítését a Margitszigeti Színház a 2023-as nyári évadra. A színház gazdag műfaji kínálattal készül, amelyből válogatva a nyári csillagfényes színházi esték élményét adhatják ajándékba szeretteiknek a nézők.

Az alábbi cikk szponzorált tartalom, nem a Fidelio szerkesztőségének tagjai írták.

Musical-, operett-, és balettbemutatók, klasszikus zene, opera, táncprodukciók, látványos show műsorok és sok más meglepetés várja a közönségét a Margitszigeti Színházban.

A Margitszigeti Színház vezetése, a játszóhely egyedi adottságainak köszönhetően mindig kiemelt figyelemmel állítja össze hazánk egyik leggazdagabb kínálatával rendelkező szabadtéri színházának programját. Az utóbbi évek látványos bemutatóinak, a külföldi és hazai sztárfellépők közreműködésének köszönhetően, valamint a közönség elismerése által övezve készül a színház vezetése a 2023-as nyári évadra.

Napjaink kihívásaira is válaszolva, a színház különleges és speciális előadásokat tervez és állít színpadra.

„Azaz az eddigi műsorszerkesztési elveink még erősebben érvényesülnek: Budapesten kizárólag nálunk látható, magas minőségű produkciókat tervezünk. Látványra építő, az adott műfaj nemzetközileg és hazánkban is elismert művészeit felvonultató opera-, musical- és balettelőadásokat, zenés színházi produkciókat, tánc- és showműsorokat, koncerteket mutatunk majd be” – nyilatkozta Bán Teodóra igazgató és művészeti vezető.

advent1x1-100711.jpg

Margitszigeti Színház (Fotó/Forrás: Margitszigeti Színház)

Az egyedi műsorstruktúra mellett a Margitszigeti Színház, hagyományosan, az adventi időszakban 33%-os kedvezményt magába foglaló Ajándékkártyát is kínál, mely valójában egy ALL IN ONE szolgáltatáscsomag.

Bővebb információ és ajándékkártya vásárlás ide kattintva elérhető.

Emellett a színház most megnyitotta a kiemelt előadásai jegyvásárlását is. A jegyek SZÉP kártyával is megvásárolhatók – minden zsebből – online, valamint személyesen a jegyirodában is.

Látványos színház- és koncertélményekkel készülnek a 2023-as évadban

Mások mellett érkezik majd a nemzetközi hírű virtuóz, Daniel Lozakovich hegedűművész, aki a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral lép színpadra a nyitókoncerten, operagálát ad a két fiatal szoprán, Pretty Yende és Nadine Sierra, akiket a világ vezető operaházaiban ünnepel a közönség. Hatalmas showt varázsol majd a színpadra a hagyományos georgiai és más klasszikus táncokat ötvöző fergeteges Sukhishvili társulat és megcsodálhatjuk a Maribori Szlovén Balett karizmatikus táncosait is a Rómeó és Júlia előadásban.

A nyár egyik legnagyobb élményét ígéri az Astor Piazzolla, a „tangó királyának” műveiből összeállított zene-tánc est,

melyet izgalmasan látványossá tesznek majd a televízió show-kból ismert, nemzetközi versenyeken kimagasló eredményeket elérő versenytáncosok.  

Együtt énekelhetjük, hogy „Bamboleo” a Chico and the Gypsies zenekarral és Frank Sinatra legnagyobb slágereit is eldúdolhatjuk a Cotton Club Singers énekeseivel, valamint Dolhai Attila estje, a Best of Dolhai is felejthetetlen kikapcsolódást ígér. A látványos színházi produkciókról sem kell lemondanunk a nyáron, hiszen számos musical, operett, operaelőadás várja majd a közönséget. Ilyen, a fergeteges sodrású előadás, a Báthory Erzsébet musical is.

A színes programkínálat mellett a színház speciális adottságával, természeti és épített környezetével kínál komplex színházi élményt.

A nagy produkciók sora kiegészül a zöld lombkoronák fölé emelkedő műemlék kilátó és víztoronyban megrendezésre kerülő kiállításokkal és színes családi programokkal. A sokszínű repertoár összeállításával a 2023-as nyári évad épít a fiatalok, a felnőttek, az idősebb korosztály és a családok látogatására is.

Jegyeket és 33%-os kedvezményt magába foglaló adventi Ajándékkártyát a www.margitszigetiszinhaz.hu weboldalon, valamint a színház Nagymező utcai jegypénztárában lehet vásárolni.

A további programok folyamatosan kerülnek fel a www.margitszigetiszinhaz.hu weboldalra.

Támogatott tartalom.

Fejléckép/Forrás: Margitszigeti Színház

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden csütörtökön a Fidelio hírlevelében

Legolvasottabb

Könyv

Nem csak egy könyv a Budapest Nagyregény – Kiss Noémi a Lírástudók vendége

Huszonkét társával együtt ő is tagja a Budapest Nagyregény szerzőgárdájának, és elmesélte, miért érdekes számára Cinkota és a XVI. kerület, amelynek történetét ő írta meg. Kiss Noémi azt is elmondta, miért tartja nagy vívmánynak, hogy a vaskos kötet szerzőinek fele nő.
Színház

Egy vezető távozása és figyelmeztetés lett a következménye a Katonában egy színházjegy-akciónak

Két munkatársat figyelmeztetésben részesítettek, egy vezető beosztású dolgozó pedig elhagyja a színházat, miután kiderült, hogy DK-tagok kaphattak kedvezményes jegyeket.
Színház

Elhunyt Bajomi Nagy György, az Örkény Színház művésze

A Gábor Miklós- és Jászai Mari-díjas színművész 56 éves volt.
Vizuál

Ridley Scott filmjében Napóleon csak egy díszlet a saját életében

Hiába lett rendkívül látványos Ridley Scott Napóleonja, az európai történelem egyik legnagyobb hatású alakjáról végső soron csak egy sekélyes, koncepciótlan filmet sikerült rendeznie, amely ráadásul hemzseg a tárgyi tévedésektől.
Vizuál

A fekete arany és a fehér ördög – kritika a Megfojtott virágokról

Martin Scorsese egy három és fél órás krimi-drámával tért vissza, amelyben az amerikai történelem egy kevéssé ismert, sötét foltját mutatja be. Megfojtott virágok című filmjében a művészet klasszikus témáiról beszél, hogy megmutassa, mi is volna eredetileg a mozi célja.   

Nyomtatott magazinjaink

Ezt olvasta már?

Színház ajánló

Társadalmunk gyengeségeinek analízise – Máté Gábor rendezésében készül az Orlai Produkció új bemutatója

A Skorpió című előadás a közélet iránt érdeklődő, a színházban a társadalmi kérdések boncolgatását és a szarkasztikus humort kedvelő nézők számára lehet izgalmas választás.
Színház hír

Egy vezető távozása és figyelmeztetés lett a következménye a Katonában egy színházjegy-akciónak

Két munkatársat figyelmeztetésben részesítettek, egy vezető beosztású dolgozó pedig elhagyja a színházat, miután kiderült, hogy DK-tagok kaphattak kedvezményes jegyeket.
Színház gyász

Elhunyt Bajomi Nagy György, az Örkény Színház művésze

A Gábor Miklós- és Jászai Mari-díjas színművész 56 éves volt.
Színház ajánló

Básti Julit fia rendezi a Centrál Színház új bemutatójában

December 8-án a színház első premierjének újrahangszerelt bemutatásával ünnepli 20. évfordulóját a budapesti Centrál Színház. A Fekete Péter című magyar klasszikus címszerepét akkor is és most is Magyar Attila alakítja.
Színház hír

Kaposváron rendezik meg jövőre az Országos Színházi Találkozót

A kaposvári Csiky Gergely Színház ad otthont 2024. június 10. és június 16. között az Országos Színházi Találkozónak.