Színház

Alföldit érdekli a nézők véleménye

2011.12.07. 14:40
Ajánlom
Az Alföldi Róbert vezette Nemzeti Színház egy olyan hely... Ha el szeretné mondani véleményét a Nemzeti Színházról, itt a remek alkalom!

Kedves Nemzeti Színház-látogató! Kedves Néző!

Kíváncsiak vagyunk véleményére. Kérjük, válaszoljon alábbi kérdéseinkre, hogy képet kaphassunk - az Ön megítélése alapján - eredményeinkről. Másfél év múlva fordulópontjához érkezik a Nemzeti Színház élete, új pályázat kiírására kerül sor. Nekünk, a Nemzeti Színház alkotóinak, munkatársainak, személy szerint nekem, mint igazgatónak, fontos számot vetni, megmérettetni, tudni azt, hogy Ön, kedves Néző, mit gondol eddigi munkánkról.

Barátsággal és köszönettel:

Alföldi Róbert

Így invitálják a színház honlapján a nézőket arra, hogy elmondják, mit gondolnak az Alföldi Róbert által vezetett színházról, annak művészeti programjáról vagy a Nemzeti Színház feladatáról. A feleltválasztós kérdések mellett arra is alkalmat adnak, hogy a válaszadók hosszabban kifejtsék véleményüket. A kérdőív erre a linkre kattintva érhető el és tölthető ki.

Programkereső

Legnépszerűbb

Zenés színház

A mi Chicagónk

A Chicago a minőségi szórakoztatóipar egy legsikerültebb darabja. Nem azért persze, mert igen jól meg van csinálva. Inkább azért, mert jól ki van találva. Nemcsak a társadalmat leplezi le, de önmagát is. Alföldi Róbert rendezésében, a Kultúrbrigád és az Átrium előadásában pedig a mi, honi állapotainkat is.
Klasszikus

Varázslatosan festő koncertközpont épül Münchenben

Az osztrák Cukrowicz Nachbaur Architekte mérnökei építik azt a koncertpalotát, amelynek nagytermében 1800 néző kaphat majd helyet.
Klasszikus

Fidelio Klasszik: Bérczes, Elsässer, Tóth Vera

A Fidelio és a Klasszik Rádió közös magazinműsorának következő adása július 14-én lesz hallható a 92.1-en.
Vizuál

Frida hétfőnként is fogad

A nagy érdeklődésre való tekintettel július harmadik hetétől hétfőnként is látogatható a Nemzeti Galériában a Frida Kahlo-kiállítás.
Vizuál

Száz ólomkatonát cserélt egy vetítőgépre és az egész élete megváltozott

70 film, öt feleség, kilenc gyerek. A 100 éve született Ingmar Bergman titkát próbálják megfejteni hozzátartozók, munkatársak, kutatók, köztük a rendező egykori asszisztense, a magyar származású Katinka Faragó a legendás svédről készült dokumentumfilmben.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

Színház hírek

Ők a Színikritikusok díja várományosai

A Színházi Kritikusok Céhe 39. alkalommal adja át az előző évad legkiemelkedőbb színházi teljesítményeinek járó elismerést szeptemberben.
Színház magyar színház

Az Operettszínház és a Magyar Színház vezetésére írtak ki pályázatot

A kiírások szerint mindkét pályázat nyertese 2019. február 1-jétől öt évig töltheti be a vezetői pozíciót.
Színház etikett

Focimeccset néztek telefonon egy színdarab közben – a színészek felháborodtak

A két angol hölgyet nem akadályozták a színpadon zajló események abban, hogy megtudják, ki nyerte a büntetőpárbajt. A színészek a Twitteren fakadtak ki a bunkó nézők miatt.
Színház szavazás

Döntsön a Kaszás Attila-díj sorsáról!

Az idei jelöltek: Farkas Ignác, Nagy Csongor Zsolt és Varga Klári. A közönség augusztus 24-én éjfélig szavazhat a három színművészre.
Színház fesztivál

Csak érzed, hogy jó, és itt a helyed – Megérkezett az idei Katlan-himnusz

Immár tizenegyedik alkalommal rúghatjuk le a cipőnket és adhatjuk át magunkat a változatos, emberarcú és nyitott Ördögkatlan Fesztiválnak július 31. és augusztus 4. között.