Színház

Az ideális karácsonyi ajándék az Orlai Produkciótól érkezik a fa alá

2021.11.28. 10:00
Ajánlom
Egy színházi szabadbérletnek csupán előnyei vannak. A kedvezményes ár, az időbeli rugalmasság, és a bérlettulajdonos ízlésének, érdeklődésének megfelelően alakítható választás teszi praktikussá, az előadásélmény pedig személyessé.

Az Orlai Produkció évek óta közkedvelt, három előadásra szóló szabadbérletének tulajdonosai a Belvárosi Színházban és a 6színben játszott 23 produkciónk közül választják ki kedvenceiket. Mindenki a saját ízlése, érdeklődése szerint állíthatja össze a listáját: megnézhetik újra a régi nagy sikereket, vagy eljöhetnek a legfrissebb bemutatókra. A bérlettulajdonosok nem csupán az előadásokat választhatják ki rugalmasan, hanem a dátumokat is. És még egy érv a bérlet mellett: az egész évadra, 2022. május 31-ig szóló érvényesség. Ráadásképp a Mikulás-napi jegyvásár kér napján, december 4-én és 5-én minden bérlet mellé két darab 50 százalékos kupont is adunk, amit jegyvásárlásra használhatnak fel.

A bérletekről minden fontos információt megtalálnak honlapunkon.

Kezdő színházlátogatóknak ideális a „Páros ajándék” jegy. A két személyre szóló jegy tulajdonosai szintén szabadon választhatnak a Belvárosi Színházban és a 6színben játszott teljes repertoárunkból. Az érvényesség itt is egész évadra szól.

A „Páros ajándék” jegy felhasználásáról és jegyár-kategóriáiról szintén minden fontos információ elolvasható honlapunkon.

Az év utolsó napjaiban nagy szeretettel várjuk Önöket a Belvárosi Színházban és a 6színben is. Szívmelengető előadásokat és felhőtlenül szórakoztató produkciókat egyaránt találhatnak a műsorban. Karácsony első napján az Amy világa, másnapján a Határátlépések lesz műsoron. December 28-án egy nagyon friss produkció, a Hárman a padon várja a nézőket, és ezen a napon a Kaktuszvirágot is megnézhetik. December 29-én a Válaszfalak, december 30-án pedig egy zenés városnézés, a fővárosról szóló legnagyobb slágereket és legviccesebb történeteket felvonultató Budapest, Te! lesz műsoron.

KARJ0631-103458.jpg

Budapest, Te! (Fotó/Forrás: Orlai Produkció)

Ezekre az előadásokra december 4-én és 5-én Mikulás-napi akciónk keretében online és személyesen is nagy kedvezménnyel vásárolhatják meg a jegyeket. Az akció a teljes decemberi és januári műsort érinti, sőt februárra is átnyúlik, mi több, a bérleteket és a „Páros ajándék” jegyeket is érinti. Érdemes korán kelni, és lecsapni a legjobb helyekre!

2021-et az Egy apró kéréssel búcsúztatjuk. Fergeteges szórakozást ígér a produkció, amelyben Szávai Viktóriát, Debreczeny Csabát, Járó Zsuzsát és Mészáros Mátét láthatják december 31-én. Jöjjenek el hozzánk, garantáljuk a felhőtlen kikapcsolódást! Jegyit itt tudja megváltani.

6M6C4460-103456.jpg

Egy apró kérés (Fotó/Forrás: Orlai Produkció)

A színház feltölt, élményeket ad, kiszakít a hétköznapokból. Egyetlen estéből így lesz hosszan tartó, személyes, dédelgetett emlék.

Ennél szebb ajándékot nem lehet sem adni, sem kapni.

 

Az előadásokról és akciókról további információ az Orlai Produkció honlapján érhető el! >>>

Támogatott tartalom.

Programkereső

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden csütörtökön a Fidelio hírlevelében

Legolvasottabb

Könyv

„Tökéletlen csaknem az alapjaiig” – Könyvek, amelyeket megbántak íróik

Kit kellett megölnie Sir Arthur Conan Doyle-nak, hogy végre nyugodtan írhasson? Miért tagadta meg főműveit Lev Tolsztoj? Mitől borzong Krasznahorkai László?
Vizuál

Látványos magyar sci-fi érkezik a mozikba márciusban

A 129 című film történelmet ír azzal, hogy az első olyan magyar sci-fi , amelynek szinte minden jelenetében látványos CGI elemeket láthatunk, kizárólag magyar szakemberek munkája nyomán. A neves színészgárdával készült alkotás március elején debütál.
Tánc

Ifjú tehetségek nyertek felvételt a Magyar Táncművészeti Egyetemre

Több mint 90 gyermek és szüleik részvételével zajlott januárban a Magyar Táncművészeti Egyetem felvételije a felsőfokú táncművészképzés előkészítőjére klasszikus balettművész, valamint a moderntánc és színházi tánc szakirányra.
Színház

Tabudöngető előadások érkeznek Szabadkáról a Bethlen Téri Színházba

A Kosztolányi Dezső Színház két Urbán András-rendezést és egy friss Hegymegi Máté-előadást hoz magával a VII. kerületi teátrum 11. Vendégváró Fesztiváljára. A felkavarónak ígérkező produkciókat február 17-19. között láthatják az érdeklődők.
Klasszikus

Túlvilági utazás a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarával

Három 19. századi zenemű szerepel a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának és vezető karmesterüknek, Riccardo Frizzának február 8-i koncertműsorán, melyek mindegyike gyönyörű dallamokkal szól az elmúlásról.

Nyomtatott magazinjaink

Ezt olvasta már?

Színház ajánló

Menni kéne… – a Fidelio februári premierajánlója

Van, ahová a színészek, máshová a rendező, megint máshová az izgalmasnak ígérkező színházi nyelv csalogat be – legyen az dráma, thriller vagy olyan előadás, aminek a műfaja most még nem is tudható biztosan.
Színház ajánló

Koldusopera – Bagó Bertalan rendezése a József Attila Színházban

Műfaját tekintve: opera, musical, operett és mindezek paródiája – nemcsak ígérik ezt a darabról, de be is váltják február 18-ától a József Attila Színház színpadán, Bagó Bertalan rendezésében.
Színház ajánló

Mit keresett Jakab az ágy alatt? – Dániel András meséje a XV. kerületben

A XV. kerületi Csokonai Művelődési és Rendezvényházban láthatjuk február 12-én a Hab a tortán!-mesesorozat kövekező előadását: Dániel András Mit keresett Jakab az ágy alatt? című meséjét Pető Kata és Porogi Ádám színészpárosa hozza el a gyerekeknek.
Színház ajánló

Mocskos alkuk és erkölcsi dilemmák a miniszterelnök nyaralójában – válságkomédia tíz éve az Átriumban

Tizedik éve fut lankadatlan sikerrel az Átriumban a folyamatosan új elemekkel bővülő, a kül- és belpolitika aktuális fejleményeit is beépítő, válságkomédiaként aposztrofált Igenis, miniszterelnök úr! című előadás Hevér Gábor és Alföldi Róbert főszereplésével.
Színház interjú

Szabálytalan utak szabadsága – beszélgetés Pelsőczy Rékával és Vajdai Vilmossal

Pelsőczy Réka és Vajdai Vilmos pályájuk kezdete óta, megszakítás nélkül a Katona József Színház tagjai, akiket rendezőként és színművészként is, egyaránt jegyez a szakma és a nagyközönség. A két művésszel a Katona első évtizede kapcsán beszélgettünk.