Színház

Az ideális karácsonyi ajándék az Orlai Produkciótól érkezik a fa alá

2021.11.28. 10:00
Ajánlom
Egy színházi szabadbérletnek csupán előnyei vannak. A kedvezményes ár, az időbeli rugalmasság, és a bérlettulajdonos ízlésének, érdeklődésének megfelelően alakítható választás teszi praktikussá, az előadásélmény pedig személyessé.

Az Orlai Produkció évek óta közkedvelt, három előadásra szóló szabadbérletének tulajdonosai a Belvárosi Színházban és a 6színben játszott 23 produkciónk közül választják ki kedvenceiket. Mindenki a saját ízlése, érdeklődése szerint állíthatja össze a listáját: megnézhetik újra a régi nagy sikereket, vagy eljöhetnek a legfrissebb bemutatókra. A bérlettulajdonosok nem csupán az előadásokat választhatják ki rugalmasan, hanem a dátumokat is. És még egy érv a bérlet mellett: az egész évadra, 2022. május 31-ig szóló érvényesség. Ráadásképp a Mikulás-napi jegyvásár kér napján, december 4-én és 5-én minden bérlet mellé két darab 50 százalékos kupont is adunk, amit jegyvásárlásra használhatnak fel.

A bérletekről minden fontos információt megtalálnak honlapunkon.

Kezdő színházlátogatóknak ideális a „Páros ajándék” jegy. A két személyre szóló jegy tulajdonosai szintén szabadon választhatnak a Belvárosi Színházban és a 6színben játszott teljes repertoárunkból. Az érvényesség itt is egész évadra szól.

A „Páros ajándék” jegy felhasználásáról és jegyár-kategóriáiról szintén minden fontos információ elolvasható honlapunkon.

Az év utolsó napjaiban nagy szeretettel várjuk Önöket a Belvárosi Színházban és a 6színben is. Szívmelengető előadásokat és felhőtlenül szórakoztató produkciókat egyaránt találhatnak a műsorban. Karácsony első napján az Amy világa, másnapján a Határátlépések lesz műsoron. December 28-án egy nagyon friss produkció, a Hárman a padon várja a nézőket, és ezen a napon a Kaktuszvirágot is megnézhetik. December 29-én a Válaszfalak, december 30-án pedig egy zenés városnézés, a fővárosról szóló legnagyobb slágereket és legviccesebb történeteket felvonultató Budapest, Te! lesz műsoron.

KARJ0631-103458.jpg

Budapest, Te! (Fotó/Forrás: Orlai Produkció)

Ezekre az előadásokra december 4-én és 5-én Mikulás-napi akciónk keretében online és személyesen is nagy kedvezménnyel vásárolhatják meg a jegyeket. Az akció a teljes decemberi és januári műsort érinti, sőt februárra is átnyúlik, mi több, a bérleteket és a „Páros ajándék” jegyeket is érinti. Érdemes korán kelni, és lecsapni a legjobb helyekre!

2021-et az Egy apró kéréssel búcsúztatjuk. Fergeteges szórakozást ígér a produkció, amelyben Szávai Viktóriát, Debreczeny Csabát, Járó Zsuzsát és Mészáros Mátét láthatják december 31-én. Jöjjenek el hozzánk, garantáljuk a felhőtlen kikapcsolódást! Jegyit itt tudja megváltani.

6M6C4460-103456.jpg

Egy apró kérés (Fotó/Forrás: Orlai Produkció)

A színház feltölt, élményeket ad, kiszakít a hétköznapokból. Egyetlen estéből így lesz hosszan tartó, személyes, dédelgetett emlék.

Ennél szebb ajándékot nem lehet sem adni, sem kapni.

 

Az előadásokról és akciókról további információ az Orlai Produkció honlapján érhető el! >>>

Támogatott tartalom.

Programkereső

Legolvasottabb

Klasszikus

Elhunyt Wilheim András zenetörténész

Január 20-án, hetvenhárom éves korában elhunyt Wilheim András, a 20. századi zene szakértője – tette közzé a Editio Musica Budapest.
Vizuál

„A traumatizált ember nem tud meggyőző lenni” – új magyar film az erőszak hatásáról

Aktuális és fontos kérdéseket feszeget Lőrincz Nándor és Nagy Bálint első játékfilmje, a Legjobb tudomásom szerint. Az év vége meglepetésfilmje a szexuális bántalmazás hatásait állítja középpontba – rendhagyó módon nem az áldozat, hanem annak férje szemszögéből. Interjú az alkotókkal.
Klasszikus

Kulcsok a hétvégi Richard Strauss-maratonhoz

A 20. század egyik legnépszerűbb zeneszerzője, Richard Strauss bőségesen merített a mitológia és az irodalom legfontosabb történeteiből. Kik is voltak azok a személyek, valós és kitalált alakok, akik a komponista legnépszerűbb műveit ihlették? Kislexikonunk a Müpa hétvégi Richard Strauss-maratonjához is vezérfonalul szolgálhat.
Vizuál

Szombat estig szabadon nézhető a Serge Gainsbourg-ról készült életrajzi film

Joann Sfar 2010-es filmje Serge Gainsbourg, a minden ízében rendhagyó és polgárpukkasztó művész, énekes, dalszerző, költő, filmrendező életútját eleveníti fel. A sok-sok zenei betéttel és letagadhatatlanul franciás hangulattal készült alkotás január 22-ig látható a Médiaklikk.hu oldalán.
Zenés színház

59 éves korában elhunyt Rafael Rojas tenor

A mexikói operaénekes több évadon át a Stefano Poda-féle Otellóban énekelt címszerepet a Magyar Állami Operaházban, ezt megelőzően pedig a Simándy100 gálát mentette meg a beugrásával Jonas Kaufmann helyett. Halálhírét az Opera közölte.

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden csütörtökön a Fidelio hírlevelében

Nyomtatott magazinjaink

Ezt olvasta már?

Színház kritika

Csalók és megcsaltak játszmája

Életünk illúziókra épül: próbáljuk a jó oldalunkat mutatni az emberek előtt, sikeresnek látszani, szépnek, okosnak és gazdagnak tűnni. Néhány embernek mindez valóban sikerül, mások egy hamis valóság mögé bújva élik mindennapjaikat. „Korunk cégvezetője”, Háy János darabjának főszereplője is ilyen. A legjobbat akarja, és minél többet markol, annál jobban szétesik az addig megszokott világa.
Színház videó

Színészek kampányolnak a választás tisztaságáért

Az Unhack Democracy kezdeményezésére több színész is csatlakozott a választások tisztaságát elősegítő kampányhoz – írja a 444.
Színház ajánló

Átkosan buja színmű a Bartók Színházban

Január 22-én mutatja be a dunaújvárosi Bartók Színház Frank Wedekind gyermektragédiáját, A tavasz ébredését, melyből Szász Hanna és Ivanics Tamás készített új színpadi adaptációt.
Színház hír

Új elnökséget választott a Színházi Kritikusok Céhe

Puskás Panni és Kovács Bálint társelnökségével folytatják a működést, az új vezetők mandátuma 2025-ig szól.
Színház kritika

Nincs lezárva – kritika Az ember tragédiája 2.0-ról

Ilyet még nem láttunk. Éva a Titanic első tisztjével, Ádám a nagyváradi gettóban, Lucifer a spanyol kommunista párt főtitkáraként. Aztán mindhárman fennakadnak egy csendes-óceáni szemétszigeten. Négy kortárs író variációja Az ember tragédiájára.