Színház

Az ideális karácsonyi ajándék az Orlai Produkciótól érkezik a fa alá

2021.11.28. 10:00
Ajánlom
Egy színházi szabadbérletnek csupán előnyei vannak. A kedvezményes ár, az időbeli rugalmasság, és a bérlettulajdonos ízlésének, érdeklődésének megfelelően alakítható választás teszi praktikussá, az előadásélmény pedig személyessé.

Az Orlai Produkció évek óta közkedvelt, három előadásra szóló szabadbérletének tulajdonosai a Belvárosi Színházban és a 6színben játszott 23 produkciónk közül választják ki kedvenceiket. Mindenki a saját ízlése, érdeklődése szerint állíthatja össze a listáját: megnézhetik újra a régi nagy sikereket, vagy eljöhetnek a legfrissebb bemutatókra. A bérlettulajdonosok nem csupán az előadásokat választhatják ki rugalmasan, hanem a dátumokat is. És még egy érv a bérlet mellett: az egész évadra, 2022. május 31-ig szóló érvényesség. Ráadásképp a Mikulás-napi jegyvásár kér napján, december 4-én és 5-én minden bérlet mellé két darab 50 százalékos kupont is adunk, amit jegyvásárlásra használhatnak fel.

A bérletekről minden fontos információt megtalálnak honlapunkon.

Kezdő színházlátogatóknak ideális a „Páros ajándék” jegy. A két személyre szóló jegy tulajdonosai szintén szabadon választhatnak a Belvárosi Színházban és a 6színben játszott teljes repertoárunkból. Az érvényesség itt is egész évadra szól.

A „Páros ajándék” jegy felhasználásáról és jegyár-kategóriáiról szintén minden fontos információ elolvasható honlapunkon.

Az év utolsó napjaiban nagy szeretettel várjuk Önöket a Belvárosi Színházban és a 6színben is. Szívmelengető előadásokat és felhőtlenül szórakoztató produkciókat egyaránt találhatnak a műsorban. Karácsony első napján az Amy világa, másnapján a Határátlépések lesz műsoron. December 28-án egy nagyon friss produkció, a Hárman a padon várja a nézőket, és ezen a napon a Kaktuszvirágot is megnézhetik. December 29-én a Válaszfalak, december 30-án pedig egy zenés városnézés, a fővárosról szóló legnagyobb slágereket és legviccesebb történeteket felvonultató Budapest, Te! lesz műsoron.

KARJ0631-103458.jpg

Budapest, Te! (Fotó/Forrás: Orlai Produkció)

Ezekre az előadásokra december 4-én és 5-én Mikulás-napi akciónk keretében online és személyesen is nagy kedvezménnyel vásárolhatják meg a jegyeket. Az akció a teljes decemberi és januári műsort érinti, sőt februárra is átnyúlik, mi több, a bérleteket és a „Páros ajándék” jegyeket is érinti. Érdemes korán kelni, és lecsapni a legjobb helyekre!

2021-et az Egy apró kéréssel búcsúztatjuk. Fergeteges szórakozást ígér a produkció, amelyben Szávai Viktóriát, Debreczeny Csabát, Járó Zsuzsát és Mészáros Mátét láthatják december 31-én. Jöjjenek el hozzánk, garantáljuk a felhőtlen kikapcsolódást! Jegyit itt tudja megváltani.

6M6C4460-103456.jpg

Egy apró kérés (Fotó/Forrás: Orlai Produkció)

A színház feltölt, élményeket ad, kiszakít a hétköznapokból. Egyetlen estéből így lesz hosszan tartó, személyes, dédelgetett emlék.

Ennél szebb ajándékot nem lehet sem adni, sem kapni.

 

Az előadásokról és akciókról további információ az Orlai Produkció honlapján érhető el! >>>

Támogatott tartalom.

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden csütörtökön a Fidelio hírlevelében

Legolvasottabb

Plusz

A sokoldalú Liszt Ferenc – itt vannak a Liszt Ünnep első programjai

Liszt Ferenc művészetének más-más oldalát mutatja be Martin Haselböck és az Orchester Wiener Akademie, Vaszilij Petrenko és a Royal Philharmonic Orchestra, a Kolozsvári Magyar Opera, illetve Francesco Tristano is. Október 9-én indul a negyedik Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál.
Jazz/World

„Nekem a zene gyógyszer minden bajra” – interjú Király Lindával

Anyák napján ad koncertet Király Linda a Várkert Bazárban, az est vendége pedig nem más, mint testvére, Király Viktor lesz, így a közönség lélekemelő duettekre is készülhet.
Könyv

Monumentális nagyregénnyel jelentkezik Darvasi László

Június elején jelenik meg Neandervölgyiek címmel a József Attila-díjas Darvasi László eddigi leghosszabb regénye. A háromkötetes, több évtizedet felölelő műben a magyar vidék, a főváros és a nagyvilág történetei kapcsolódnak össze.
Vizuál

A holokauszt a túlélők szemével – új kiállítás nyílik a Magyar Nemzeti Galériában

Harminc művész szemén keresztül mutatja be a nyolcvan évvel ezelőtt lezajlott magyarországi holokauszt emlékezetét az Így történt - A holokauszt korai emlékezete szemtanú művészek alkotásain című kiállítás.
Klasszikus

Igényes zene, stílustól függetlenül – új koncertsorozatot indít az MVM

A klasszikus zenét és a minőségi könnyűzenét a középpontba állító új eseménysorozat indul az MVM támogatásával. Az MVM Classic&Club koncertjei a két műfaj kiemelkedő hazai tehetségeinek egyedi produkcióit vonultatják fel.

Nyomtatott magazinjaink

Ezt olvasta már?

Színház ajánló

Megtartotta tavaszi bemutatóit a Loupe Színházi Társulás

A csapat elsőként a Lányok, fiúk! című monodrámát mutatta be Lovas Rozi főszereplésével, az előadás a családon belüli erőszak témájára reflektál. Áprilisban pedig A kezdet/vége című produkció is debütált, amelyet Sean O’Casey műve nyomán Horváth János Antal írt és rendezett.
Színház hír

Telex: Szexuális zaklatás ügyében folyik vizsgálat az SZFE-n

A lap értesülései szerint az egyetemen belső vizsgálat indult, mivel egy osztályvezető férfitanár meg nem engedhető kommentárokkal illette a diáklányok külsejét, alakját. Cikkünk frissült az SZFE reakciójával!
Színház ajánló

A vég kezdete? – vérbeli házastársi dráma debütál a Rózsavölgyi Szalonban

Új bemutatóval ünnepli alapításának tizenkettedik évfordulóját a Rózsavölgyi Szalon. Kovács Patrícia és Schmied Zoltán főszereplésével, Dicső Dániel rendezésében mutatják be David Eldridge Bármit mondhatsz című darabját április 11-én.
Színház interjú

Nincs ideális pillanat – interjú Horváth Patríciával, a HATAN Társulat alapító tagjával

Horváth Patrícia férjével, Nyári Zoltán operaénekessel közösen két évvel ezelőtt indította el független magánszínházi formációját, a HATAN Társulatot. Az alapító páros női tagjával a színházcsinálás fenséges és kevésbé dicsőséges pillanatairól is beszélgettünk.
Színház hír

Új elnököt választott a Színházi Dolgozók Szakszervezete

A színházi szakmák országosan reprezentatív szakszervezete, az idén 105 éves Színházi Dolgozók Szakszervezete jelentősen megújuláson esett át, miután az április 8-án megtartott tisztújító küldöttgyűlésen megválasztották az új országos ügyvezető elnökséget.