Színház

Előadások maradnak el Kulka János állapota miatt

2016.04.14. 15:27
Ajánlom
Kulka János kórházba kerülése miatt több előadás is elmarad a Katona József Színházban. A jegyeladás júniusra április 15-én pénteken, 11 órakor kezdődik, és erősen korlátozzák A bajnok című darab iránti óriási érdeklődés miatt - a nézők érdekében.

A Godot-ra várva, A nép ellensége és a Faust I-II. produkciók április-május-júniusra tervezett előadásai elmaradnak, elmarad továbbá június 6-án a Mártírok a Kamrában. Az előadásokra szóló jegyek a Katona József Színház jegypénztárában visszaválthatóak az előadások időpontját követő 5. munkanap végéig. A két Korea újraegyesítése előadásokat Kocsis Gergely beugrásával megtartják.

A Katona József Színház épülete

A Katona József Színház épülete (Fotó/Forrás: Vajda Virág)

A műsorváltozás miatt pótelőadásokat hirdetnek meg:

Április 30. szombat, 16h:   A bajnok

Május 3. kedd, 19.30h: Rükverc a Nagyszínpadon

Június 6. hétfő, 20h: A bajnok

Június 6. hétfő, 20h: Ahogy tetszik

Június 12. vasárnap, 20h: A két Korea újraegyesítése

Június 13. hétfő, 19.30h: Minden jó, ha vége jó

A meghirdetett pótelőadásokra a jegyelővétel április 15-én délelőtt 11 órakor, a júniusi elővétellel egy időben kezdődik meg. A bajnok című darabra azonban előadásonként egy vevő csak két jegyet vásárolhat mind az irodában, mind pedig online. A korlátozás az internetes jegyvásárlásnál az összes darabra vonatkozik.

718A0497-2895-4840-8C01-9B6B33714B7D

718A0497-2895-4840-8C01-9B6B33714B7D

Pintér Béla félelemben él rendezése miatt

A bajnok sokak szerint egyértelműen köthető egy vidéki polgármesterről szóló pletykához. A rendező a Heti Válasznak adott interjút. A folytatásért kattintson!

"Nagy örömünkre az elmúlt hónapban bemutatott A bajnok című produkciónk iránt szinte példátlan érdeklődést tapasztalunk" - fogalmaznak közleményükben, mely szerint a korlátozásokat a nézők érdekében hajtják végre, hogy minél többen meg tudják nézni a darabokat.

Az Orlai Produkciós Iroda is változtatni kényszerül előadásrendjén áprilisban és májusban Kulka János sajnálatos betegsége miatt; az Ez a hely című darab április 23. 20 órai, és május 25. 20 órai előadásai elmaradnak, a jegyek visszaválthatók, vagy más előadásra cserélhetők. Az előbbi előadás jegyeit május 2-ig, az utóbbit június 3-ig lehet cserélni. A május 8. 19 órára meghirdetett Amadeus című előadás helyett a Hitted volna? című darabot játsszák, a jegyek érvényesek, vagy visszaválthatók az előadás napjáig.

Programkereső

Legnépszerűbb

Könyv

Ezeket a könyveket vásárolták legtöbben karácsonyra

A könyv az egyik legjobb dolog, ami a fa alá kerülhet – legalábbis szerintünk. A decemberi eladási adatokból az is kiderül, hogy melyik kötetekkel lepték meg szeretteiket a vásárlók.
Tánc

Szergej Polunyin elvesztette a józan eszét?

Először a mellkasára tetováltatta egy politikus arcképét, majd homofób és kirekesztő üzeneteket posztolt Instagram oldalán. A táncvilág komoly aggodalmát fejezte ki a táncos mentális állapota miatt.
Klasszikus

Mit játszhat egy fagottista a tévémacin túl?

A kérdésre a választ Stefán Zsófia koncertje adhatja meg, aki a Concerto Zeneházban lép fel január 14-én.
Vizuál

Pont a Mona Lisánál nem működik a Mona Lisa-hatás

Leonardo da Vinci híres portréjához számos rejtély kapcsolódik a hölgy személyétől a mosoly okáig. Az egyik legutóbbi kutatás annak járt utána, tényleg követi-e a tekintetével a titokzatos asszony a nézőit.
Könyv

Rovarokkal, penésszel, idővel való küzdelem a corvinák védelmében

Vegyészek, restaurátorok, ötvös- és textilművészek is munkálkodtak azért, hogy Mátyás király világhírű kódexei fennmaradjanak.

Támogatott mellékleteink

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?

Színház ajánló

Isten férfi vagy nő? – Halhatatlan a FÉMben

Márton Andrással és Andai Katival a főszerepben mutatta be a FÉM Cziczó Attila Halhatatlan című drámáját. Lehet-e sírni az élettel? Lehet-e nevetni a halállal?
Színház hír

Meglepetéssel indítja az évet a Proton Színház

A színházzal nem rendelkező társulat a föld alá csábítja nézőit.
Színház átrium

Átrium Mecénás Program

Ahogy számos intézmény, az Átrium fennmaradása is bizonytalan a kultúrtao eltörlése után. A színház egy kreatív támogatói kampányban kéri a közönsége segítségét.
Színház galéria

Ez volt az év díszlete és jelmeze - Galéria

A Látványtér 2018 címmel megrendezett szakmai kiállítás pénteki finisszázsán adták át az év jelmeztervezője és az év díszlettervezője díjat a FUGA-ban.
Színház ajánló

4 mondat a FÉMről

Kis színház vagyunk, kis költségvetéssel, ám annál nagyobb kiadásokkal. Próbáljuk a magunk erejéből fenntartani ezt a belvárosi kulturális teret, de magunk kevesek vagyunk ahhoz, hogy mindenkihez eljusson a hírünk.