Színház

Gálvölgyi János üzent a kórházból: „Remélem, hamarosan találkozunk!”

2023.05.23. 22:00
Ajánlom
A színművész lánya, Gálvölgyi Dorka osztotta meg közösségi felületén édesapja sorait, amelyben Gálvölgyi János megköszöni a jókívánságokat és az egészségügyi dolgozók munkáját.

Újabb hírek érkeztek Gálvölgyi Jánosról, akit jelenleg is kórházban ápolnak, miután nehéz légzéssel szállította be családja május 10-én. A színművész lánya, Gálvölgyi Dorka osztott meg új információt édesapja hogylétéről, valamint egy friss fotót is közösségi oldalán. Mint írja, végre nem nekik kell beszélniük Gálvölgyi János helyett, hanem édesapja sorait teheti közzé:

„Köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem, köszönöm, hogy hittek a gyógyulásban, köszönöm az orvosok és az ápolószemélyzet emberségét, szakmai tudását, melyet alulfizetni ugyan lehet, de igazán megbecsülni talán soha. Köszönöm az értem mondott imákat, és köszönöm a most meglepően kis mértékű alpári üzeneteket. De ők is mi vagyunk.

55 év színpadon eltöltött idő most bebizonyította számomra, ha ennyi embernek okoztam az életében talán pár percnyi örömöt, nem éltem hiába.

És remélem, hamarosan találkozunk!

Gálvölgyi János”

 

Fejléckép: Gálvölgyi Judit és Gálvölgyi János (forrás: Gálvölgyi Dorka közösségi oldala)

„Várjuk, hogy ismét itt legyél” – sokan aggódnak a kórházban ápolt Gálvölgyi Jánosért

Kapcsolódó

„Várjuk, hogy ismét itt legyél” – sokan aggódnak a kórházban ápolt Gálvölgyi Jánosért

A 74 éves színművész május 10-én került kórházba légzési elégtelenséggel, ahol lélegeztetőgépre helyezték. A Pintér Béla és Társulata több előadását lemondta, amelyben Gálvölgyi János is szerepel, a Rózsavölgyi Szalon pedig személyes hangú bejegyzésben fejezte ki aggodalmát. CIKKÜNK FRISSÜLT!

Gálvölgyi János a következő évadtól a Pintér Béla és Társulata tagja lesz

Gálvölgyi János a következő évadtól a Pintér Béla és Társulata tagja lesz

Erről a független alkotócsapat közösségi oldalán adott hírt. Egyben jelezték, elképzelhető, hogy átmenetileg beugrásokkal oldják meg a júniusi előadásokat, amelyekben Gálvölgyi János szerepel, de mihelyst a színművész egészsége engedi, ismét ő fog szerepelni ezekben a produkciókban, és szeptemberi bemutatójukban is számítanak rá.

Programkereső

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden csütörtökön a Fidelio hírlevelében

Legolvasottabb

Tánc

Egy nagy kisember, aki egy könyvben szerepel Barisnyikovval – Kováts Tibor balettművésszel beszélgettünk

Kováts Tibor a nyolcvanas években a legrangosabb balettversenyeken „verte végig” a világ balett-táncosait, majd tizenhárom évnyi szünet után ismét színpadra állt Duda Éva Frida, az élet múzsája című táncdarabjában. Táncról, infantilizmusról, a balett nimbuszáról, tanításról, szégyenlősségről és öniróniáról is beszélgettünk vele.
Plusz

Megválasztották a Halhatatlanok Társulatának új Örökös Tagjait

Idén is a szakmai kuratórium által kijelölt előadóművészek közül a közönség döntötte el, kik legyenek a Halhatatlanok Társulatának új tagjai. Az új Örökös Tagok lábnyomát elhelyezik a Halhatatlanok sétányán is.
Plusz

Kurtág György egyetlen operáját mutatják be a Liszt Ünnepen

A játszma vége várva várt magyarországi bemutatója, Ligeti György darabjait felvonultató zongoramaraton, élvonalbeli jazz- és világzenei előadók és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes Végvárak, vitézek című táncjátéka várható az idei Liszt Ünnepen.
Klasszikus

Új helyszínen kezdi 2023/24-es évadát a MÁV Szimfonikus Zenekar

A 2023/24-es évadban elfoglalhatja új székházát a MÁV Szimfonikus Zenekar. A szezonra öt bérleti sorozatot és gyerekkoncerteket is hirdetnek, az évad egyik központi témája a szerelem lesz.
Színház

Elhunyt Sőregi Melinda dramaturg

Sőregi Melinda korábban a veszprémi Kabóca Bábszínház társulatának a tagja volt. 44 évesen távozott.

Nyomtatott magazinjaink

Ezt olvasta már?

Színház interjú

A valóság mindig sokkal keményebb – beszélgetés Gianina Cărbunariuval

Gianina Cărbunariu román drámaíró, rendező és színházvezető, aki munkáiban érzékeny és fontos témákat dolgoz fel. De vajon képes-e a színház változtatni a világon? Ezt is megkérdeztük tőle, ahogy az is kiderült, mint mondana fiatalkori énjének, ha találkozna vele, amivel annak idején már Karinthynak is meggyűlt a baja.
Színház ajánló

A Furcsa párral és a Macskadémonnal indul a Szabadtéri Színházak Találkozója a Balaton-partján

Június 17-én két nyitóelőadással indul az idei Szabadtéri Színházak Találkozója a Kultkikötő tereiben: Balatonbogláron a Furcsa pár női változata látható, Alsóörsön a Macskadémon.
Színház hír

A Fiumei úti sírkertben vesznek végső búcsút Máthé Erzsitől

A legendás művésztől barátai, pályatársai és tisztelői 2023. június 20-án, délelőtt búcsúznak a Fiumei úti sírkert ravatalozójában.
Színház gyász

Elhunyt Sőregi Melinda dramaturg

Sőregi Melinda korábban a veszprémi Kabóca Bábszínház társulatának a tagja volt. 44 évesen távozott.
Színház interjú

Történelmi példaadás – Heiner Goebbels együttműködésekről, saját „politikájáról”, meglepetésekről és butaságokról

A német zeneszerző és rendező a Mindaz, ami történt és történhetne című nagyszabású és látványos előadásával szerepel a 10. Színházi Olimpián.