Színház

Katonás kedvezmények

2012.02.08. 11:23
Ajánlom
Pedagógusok, diákok és nyugdíjasok mellett szélesebb kör számára is jelentős jegyvásárlási kedvezményeket kínál a Katona József Színház az idei évadban.

Ebben az évadban vezette be a Katona József Színház a pártolói kártyákat. A kezdeményezés sikerét bizonyítja, hogy a korábbi bázis nagy részének megtartása mellett számos újonnan csatlakozó érdeklődővel bővült a pártolói kör. A pártoló tagok kedvezményeket vehetnek igénybe, illetve lehetőség nyílik jegyelővételre. A támogató fokozatú kártya megvásárlói részt vehetnek exkluzív rendezvényeken, valamint kedvezménnyel látogathatják a Budapesti Fesztiválzenekar programjait és a Szépművészeti Múzeum kiállításait, míg a mecénások mindemellett részt vehetnek a Katona évadzáró társulati vacsoráján is.

A Katona a pártolók mellett az évadban azok számára is jelentős kedvezményeket nyújt, akik csak alkalmanként jutnak el a színházba, vagy a délután folyamán hirtelen döntenek az esti programról. Az előadás megkezdése előtt egy órával vásárolható 50%-kal olcsóbb last minute jegy, a strapabíróbbak pedig választhatják az állójegyet. A 800, illetve 1000 forintos (Portugál, Koccanás, A mi osztályunk, Top Dogs, Woyzeck) egységáron elérhető állójegyek kiadására közvetlenül előadás előtt kerülhet sor abban az esetben, ha az előadásra valamennyi jegy elkelt. És még az is előfordulhat, de nem garantált, hogy az állójegyet vásárolt nézőknek is jut ülőhely.

Pedagógus-, diák- és nyugdíjasigazolvánnyal rendelkező 25% kedvezménnyel vásárolhatnak belépőt. Az állandó lehetőségek és időszakos akciók igénybevételével 10-50%-os kedvezmény érhető el az egyes előadásaira. Érdemes nagy tételben is vásárolni: legalább húsz, egy előadásra szóló jegy megvásárlása esetén a teljes árból 25% kedvezmény biztosítanak, valamint egy kísérőjegyet 100 forintos áron.

A MasterCard 33 akció keretében minden hónapban egy adott napi nagyszínpados előadáskra 33% kedvezménnyel válthatók jegyek MasterCard vagy Maestro bankkártyákkal történő fizetés esetén, minden hónap 15. napja pedig MasterCard-nap: az aktuális és következő havi műsorban szereplő valamennyi előadásunkra 300 forint kedvezménnyel kaphatók jegyek MasterCard vagy Maestro bankkártyákkal történő fizetés esetén.

Programkereső

Legnépszerűbb

Színház

A néző bosszantása és kényeztetése – jegyzetek az idei POSZT-ról

Ha valaki valóban egy fesztiválra kíváncsi, arról szeretne összbenyomást kapni, leküzdhetetlen akadályokba ütközik. Csak látszólag egyszerű megoldás, hogy módszeresen végignézi valamennyi előadást.
Zenés színház

Mi történik, ha Don Giovanniból RockGiovanni lesz?

Ütős napunk volt tegnap Miskolcon. Délután stand-up, este pedig a várva várt idei népopera: a RockGiovanni. Nevettünk, izgultunk, elámultunk, ünnepeltünk, kutyagoltunk, fáztunk... És persze jól el is fáradtunk. De megérte.
Zenés színház

Bartók Plusz Operafesztivál: Rohanok koncertről koncertre

Milyen jó is azoknak, akik nem szeretik a klasszikus zenét! Jaj nem, persze nem úgy értem, szóval milyen könnyű is azoknak... Hm, nem, nem könnyű, sőt... Akkor meg milyen jó azoknak, akik két-három helyen is tudnak lenni egyszerre! Olyan meg nincs...
Klasszikus

87 évesen elhunyt Gennagyij Rozsgyesztvenszkij

A világhírű orosz karmester több ízben járt Magyarországon is. Több mint félszáz művet írtak neki kortárs zeneszerzők.
Klasszikus

Daganatos betegségből gyógyuló sorstársainak gyűjt a Virtuózok döntőse

Lukács Gergely tavaly a döntőig jutott a Virtuózok tehetségkutató műsorban. A tubaművész most egy fontos ügy érdekében kéri közönségének támogatását. A rákból felépült művész a Démétér ház daganatos betegségből gyógyuló lakóinak szeretne segíteni, akik ugyanazt a nehéz utat járják végig, amit egykor ő.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

Színház óbudai társaskör

Óbudai Nyár az Óbudai Társaskör kertjében

Az elmúlt évek hagyományait folytatva idén nyáron is várja közönségét az Óbudai Nyár keretében az Óbudai Társaskör kertje.
Színház interjú

„Nevetsz, de közben akár sírhatnál is” – Interjú Vida Péterrel

Június 22-én, Az Anyám, a nyolcadik kerület! című előadással nyitja meg színházi idényét a Kultkikötő, ami egyben a darab ősbemutatója lesz. A „monoKRÓM KÁDdráma” főszerepét Vida Péter alakítja.
Színház poszt 2018

Székely Krisztát, Kováts Adélt és a kolozsvári társulatot is díjazta a POSZT

A XVIII. Pécsi Országos Színházi Találkozó szakmai, színész- és közönségzsűrije idén is döntött a fesztivál díjairól. A Kolozsvári Állami Magyar Színházé a legjobb előadásnak járó elismerés, a Fidelio támogatásával átadott legjobb 30 év alatti színésznőnek járó díjat Szakács Hajnalka vehette át. Íme a díjazottak listája!
Színház magazin

A néző bosszantása és kényeztetése – jegyzetek az idei POSZT-ról

Ha valaki valóban egy fesztiválra kíváncsi, arról szeretne összbenyomást kapni, leküzdhetetlen akadályokba ütközik. Csak látszólag egyszerű megoldás, hogy módszeresen végignézi valamennyi előadást.
Színház gyász

Elhunyt Paudits Béla

Szerda délután a kórház intenzív osztályán érte a halál a 68 éves színészt.