Színház

Kedvezménykártyák és új pártolói rendszer a Katonában

2011.09.16. 16:53
Ajánlom
Elindult a budapesti Katona József Színház új párolói bérleteinek értékesítése.

Működésének első két napján sikeresnek bizonyult a Katona József Színház jelentősen kibővített pártolói rendszere: a szeptember 2-tól megvásárolható Katona-kártyákra (Pártoló, Támogató és Mecénás) már az indulást követő órákban rendkívüli érdeklődés mutatkozott a közönség részéről.

„A megoldás alapja egy többszintű pártolói rendszer, melyben a Katona barátai lehetőségükhöz mérten támogathatják a színházat” - mondta Máté Gábor, a színház igazgatója. Emellett kiemelte: a mai gazdasági helyzetben nem lehet eléggé értékelni a gesztust, amit egy-egy támogatói kártya megvásárlása jelent, éppen ezért a Katona nem csak kedvezményes jegyárakkal, de többek közt előadásokhoz kapcsolódó exkluzív eseményekkel, és a Katona kulturális partnerintézményeibe, a
Budapesti Fesztiválzenekar programjaira és a Szépművészeti Múzeumba szóló kedvezményekkel igyekszik vonzóvá tenni a pártolói tagságot.

Szintén újdonság az új pártolói rendszerrel egy időben bevezetetett diák- és nyugdíjas kedvezménykártya, mellyel az eddigiektől eltérően az érintettek már az interneten is olcsóbban vásárolhatnak jegyet a Katonába, emellett több egyéb kedvezményt is igénybe vehetnek.

A közönségkutatási adatok és nézői visszajelzések alapján átalakított pártolói rendszer bevezetése fontos lépés abban a folyamatban, melynek célja, hogy a Katona szorosabb, közvetlenebb kapcsolatot alakítson ki a nézőivel, és a színpadon túl is értéket, többet tudjon nyújtani.

Programkereső

Legnépszerűbb

Klasszikus

Rendeltek egy pepperonit, a pizzafutár egy Beethoven-szonátát is eljátszott ráadásként

Íme egy sztori arról, hogy az is arany lehet, ami nem fénylik. A tizennyolc éves Bryce Dudal pizzát kézbesített Detroitban, amikor észrevette, hogy a házban egy zongora áll. Nem tudott ellenállni.
Zenés színház

Miklósa Erika az örökbefogadásról mesélt: Nagyon vártuk ezt a kislányt!

Az operaénekesnő és férje, Csiszár Zsolt a Családvarázs sorozatban mesélt arról, hogy milyen kockázatot jelentett egy olyan csecsemőt magukhoz venni, aki halva született.
Klasszikus

Ma kezdődik a Kaposfest

A kamarazenei irodalom alapműveire helyezik a hangsúlyt a Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztiválon (Kaposfest), amelyre augusztus 13. és 19. között kilencedik alkalommal kerül sor a somogyi megyeszékhelyen.
Klasszikus

Fáy Miklós: „Nem a zenekar, nem a komponista, hanem maga a szimfónia a főszereplő"

Fáy Miklós hónapról hónapra programokat, könyveket, lemezeket ajánl nyomtatott magazinunk Menjél már című rovatában. Az augusztusi szám tartalmából.
Jazz/World

Aretha Franklin a halálán van

Külföldi sajtóértesülések szerint a soul királynője nagyon beteg, családja detroiti otthonában az ágya köré gyűlve virraszt érte.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

Színház nemzeti színház

Cserhalmi György marad a rendezésnél

A Nemzeti Színház új évadában Örkény István Macskajátékát állítja színpadra Udvaros Dorottya és Bánsági Ildikó főszereplésével jövő tavasszal. Színészként viszont továbbra sem találkozunk vele.
Színház thealter fesztivál

Szabadkai előadást is díjaztak az idei THEALTER-en

A közönség-, Kritikus- és Junior-díj mellett a fesztivál önkéntesei is díjazták kedvenc produkciójukat, valamint három Különdíjat is odaítélt a fesztivál.
Színház gyász

Elhunyt Kerényi Imre

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas rendező, színigazgató hosszú, türelemmel viselt betegség után, életének 75. évében családja körében hunyt el.
Színház kritika

Törőcsik Mari ott sem volt, mégis főszereplő lett a Sztalker előadásában

Nem gyerekjáték, hanem igazi férfimunka volt az ifj. Vidnyánszky Attila és Vecsei Miklós vezette Sztalker Csoport bemutatkozó előadása, a Míg fekszem kiterítve, amely az Ördögkatlan fesztiválon debütált.
Színház ian mckellen

Ian McKellen saját élettörténeteivel kárpótolta az elmaradt előadás nézőit

Kisebb sérülés miatt ki kellett hagynia a Lear király egyik előadását Ian McKellennek a londoni West Enden, de a színész megkérte a közönséget, hogy hallgassák meg pályafutása legemlékezetesebb történeteit.