Színház

Kedvezménykártyák és új pártolói rendszer a Katonában

2011.09.16. 16:53
Ajánlom
Elindult a budapesti Katona József Színház új párolói bérleteinek értékesítése.

Működésének első két napján sikeresnek bizonyult a Katona József Színház jelentősen kibővített pártolói rendszere: a szeptember 2-tól megvásárolható Katona-kártyákra (Pártoló, Támogató és Mecénás) már az indulást követő órákban rendkívüli érdeklődés mutatkozott a közönség részéről.

„A megoldás alapja egy többszintű pártolói rendszer, melyben a Katona barátai lehetőségükhöz mérten támogathatják a színházat” - mondta Máté Gábor, a színház igazgatója. Emellett kiemelte: a mai gazdasági helyzetben nem lehet eléggé értékelni a gesztust, amit egy-egy támogatói kártya megvásárlása jelent, éppen ezért a Katona nem csak kedvezményes jegyárakkal, de többek közt előadásokhoz kapcsolódó exkluzív eseményekkel, és a Katona kulturális partnerintézményeibe, a
Budapesti Fesztiválzenekar programjaira és a Szépművészeti Múzeumba szóló kedvezményekkel igyekszik vonzóvá tenni a pártolói tagságot.

Szintén újdonság az új pártolói rendszerrel egy időben bevezetetett diák- és nyugdíjas kedvezménykártya, mellyel az eddigiektől eltérően az érintettek már az interneten is olcsóbban vásárolhatnak jegyet a Katonába, emellett több egyéb kedvezményt is igénybe vehetnek.

A közönségkutatási adatok és nézői visszajelzések alapján átalakított pártolói rendszer bevezetése fontos lépés abban a folyamatban, melynek célja, hogy a Katona szorosabb, közvetlenebb kapcsolatot alakítson ki a nézőivel, és a színpadon túl is értéket, többet tudjon nyújtani.

Programkereső

Legnépszerűbb

Jazz/World

Hallgasd meg az összetartozás dalát – Csík Zenekar: Hazám, hazám

Elkészült a Nemzeti Összetartozás Dala, a Csík Zenekar dalát olyan művészek éneklik, mint Miklósa Erika, Szarka Tamás és Molnár Levente.
Vizuál

Ingyenes filmek a Trianon emléknapon a Távmoziban

A korszakban játszódó ingyenesen vetített filmekkel, illetve az akkori virágzó filmes és színházi életet bemutató különleges Filmhíradóval kapcsolódik a Trianon100 eseménysorozathoz június 4-én a Budapest Film Zrt..
Színház

86 éves korában elhunyt Földi Teri

A Jászai Mari-díjas színművész halálhíréről egykori színháza, a Vígszínház számolt be.
Vizuál

Próbáld ki a tudásod a Nemzeti Múzeum Trianon 100 kvízeivel!

Bár a múzeum kapui még mindig zárva tartanak, a Nemzeti Múzeum a virtuális térben továbbra is tartja a kapcsolatot látogatóival, határon innen és túlról. A Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából egy helyre gyűjtötték a témához kapcsolódó online tartamalmainkat, kvízeinket és játékos feladataikat.
Klasszikus

Fellélegzés címmel jön a Fesztivál Akadémia Budapest augusztusban

Az idei komolyzenei fesztivált augusztus 20. és 30. között rendezik meg a Zeneakadémián és más budapesti helyszíneken hatvan magyar művész részvételével.

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?

Színház gyász

Elhunyt Szegvári Menyhért, az egri színház örökös tagja

A Jászai Mari-díjas színész, rendező, az egri Gárdonyi Géza színház örökös tagja 71 éves volt.
Színház ajánló

Lakatos Márk látványvilágával készül a Dekameron 2020

Csákányi Eszter és Kulka János is szerepel a Trojka Színházi Társulás online előadásában, amely bárki számára ingyenesen elérhető lesz június 11-én este.
Színház ajánló

Trianon különkiadással emlékezik a Vörösmarty Színház a százéves évfordulón

A Trianon című előadással emlékezik meg a székesfehérvári Vörösmarty Színház a 100 éve aláírt békediktátumra. Június 4-én 16.31-kor a színház Facebook oldalán online elérhető lesz az évad utolsó nagyszínpadi bemutatójából készült rendhagyó összeállítás.
Színház hír

140 év óta először elmarad a Royal Shakespeare Company évada

A Royal Shakespeare Company (RSC) neves brit színházi társulat az összes idei előadását elhalasztotta vagy törölte a koronavírus-járvány miatt - jelentette be közleményében a társulat művészeti igazgatója.
Színház gyász

86 éves korában elhunyt Földi Teri

A Jászai Mari-díjas színművész halálhíréről egykori színháza, a Vígszínház számolt be.