Szó • Szín • Játék

2024 március 18., 11:35
Színház ajánló Szerző: Pesti Vigadó

Lebomlanak a gátak Csokonai és a mai kor embere között a Pesti Vigadó következő előadásán

Műsorváltozás miatt a Pesti Vigadó Szó • Szín • Játék sorozatának következő, április 7-i estjén a Csavar Színház Dorottya, vagyis a dámák diadalma a Fársángon című színdarabját láthatja a közönség. 
2024 január 31., 12:25
Színház ajánló Szerző: Pesti Vigadó

Egy asszonyi sors a Fekete március árnyékában

A Szálkák című előadást láthatja a közönség a Pesti Vigadó sorozatának következő estjén. Az Asociaţia Székely Színház Egyesület produkciója a Fekete március tragédiáján és egy asszony sorsán keresztül beszél a cigányság kultúrájáról és életéről.  
2023 december 15., 17:35
Színház ajánló Szerző: Pesti Vigadó

Frank Sinatrától Trója felfedezéséig – meghirdette jövő évi előadás-sorozatát a Pesti Vigadó

A karácsony közeledtével kedvezményes áron vásárolhatunk jegyeket és bérletet a Pesti Vigadó Szó • Szín • Játék elnevezésű sorozatának előadásaira.
2022 február 21., 16:00
Színház Szó • Szín • Játék Szerző: Pesti Vigadó

Klasszikus olasz szerelmi történet érkezik a Pesti Vigadó színpadára

Az életre szóló szerelem témáját járja körül Dario Niccodemi: Hajnalban, délben, este című klasszikusa, amely a Békéscsabai Jókai Színház társulatának vendégjátékában látható a Pesti Vigadó Szó • Szín • Játék sorozatában 2022. március 7-én, este 19:30-kor.
2022 január 13., 12:40
Színház ajánló Szerző: Pesti Vigadó

Hunyady Sándor kultikus műve, a Bakaruhában érkezik a Pesti Vigadóba

Az előadás a Szolnoki Szigligeti Színház társulatának vendégjátékában látható a Szó • Szín • Játék sorozatban 2022. február 7-én, este 19:30-kor.

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden csütörtökön a Fidelio hírlevelében

Legolvasottabb

Színház

Vidnyánszky Attila: Vecsei H. Miklós a saját elképzeléseit is megvalósíthatja a Nemzeti társulati tagjaként

A Nemzeti Színház oldalán megjelent interjúban ismertette a következő évaddal kapcsolatos terveket Vidnyánszky Attila. Az intézmény vezérigazgatója saját Marx-rendezésének tervéről is beszélt.
Színház

Visszakérhetik vagy az alapítványnál hagyhatják pénzüket a Tompos Kátya gyógykezelését támogatók

A gyűjtést szervező Fábián Juli Emlékalapítvány közleményben tájékoztatta az adományozókat, hogy a színésznő halála után mi lesz a sorsa az általuk felajánlott összegnek.
Klasszikus

Koncerttel zárul az Eötvös Alapítvány mesterkurzusa

A hallgatók koncertjével ér véget június 15-én a BMC-ben az Eötvös Péter Kortárs Zenei Alapítvány Eötvös 80 című mesterkurzusa, amelynek tervezésében a márciusban elhunyt zeneszerző is részt vett még.
Színház

Összefogás indul a független színházakért és társulatokért

Támogatási kampányt indítanak és közösségi gyűjtést szerveznek a független színházak és társulatok finanszírozásának megsegítésére június 12-étől július 31-ig. Az eSzínház kezdeményezéshez elismert színészek, rendezők, írók és dramaturgok is csatlakoznak.
Plusz

Elmarad a zalai Margófeszt

A szervezők azzal indokolták a döntést, hogy elegendő támogatás hiányában nem képesek biztosítani azt a színvonalat és minőséget, amit a Margótól elvárhatnak a résztvevők.

Nyomtatott magazinjaink