Benedek

Öltöztesd fel a hűtőd!

2010.04.23. 17:15

Programkereső

A Hotpoint-Ariston hűtők vársárlói mostantól saját hűtőjük stílustanácsadói lehetnek, és a család fényképeivel ellátott mágneses hűtődekorációval tehetik egyedivé a konyha ékkövét.

Bármely Hotpoint-Ariston* hűtő vásárlását követően csupán regisztrálni kell a www.oltoztesdfelahutod.hu oldalon, ahol ezt követően hat féle dekorációból kiválasztható az a minta, amelybe a vásárló saját kedvenc fotóját illesztheti bele. Az elkészült személyre szabott mágneses hűtődekoráció néhány héten belül postai úton jut el közvetlenül saját otthonába. A tavasz a megújulás évszaka. Itt az idő, hogy Te is megújítsd a konyhád!

Ariston játék
Ariston játék

A kérdés: Milyen képet illeszthetünk a kiválasztott hűtőmatrica-motívumba?

Ha a helyes választ május 6-ig megjelöli, sorsoláson vesz részt, amelyen három szerencsés megfejtőnk két-két darab jegyet nyer a Lord of the Dance május 8-i délután 3 órai előadására.

A játékban csak regisztrált felhasználóink vehetnek részt a bejelentkezést követően.

  

*A promóció érvényessége: 2010. április 1. és augusztus 31. között, vagy amíg a készlet tart. Az Indesit cégcsoport prémium márkája a Hotpoint-Ariston. További információk és a promóció feltételei megtekinthetők a http://www.oltoztesdfelahutod.hu/ honlapon.