Klaudia

Bloom!: City

2010.04.30. 12:33

Programkereső

A City egy táncelőadás, amely a kortárs kozmopoliszban a csoport és az egyén közötti kapcsolatot járja körbe. I´m Lovin' It. Játsszon a Fidelióval, és nyerjen jegyet az estre!

Ebben a városban mindenki siet; a munkások, a kereskedők, a politikusok, az újságárusok, a munkanélküliek; mindegyik a maga zárójelében, a maga szegletében, a maga árnyékában, lehalkított hanggal. Ha valaki megkérdezi tőled, hogy mennyi az idő, válaszolsz neki? Ha valaki elesik az utcán, felsegíted? Ha valaki elkéri az apród, odaadod neki? Egy csapda lehet, egy kelepce. Mindig Coca-Cola. A társadalmi konvenciók tornyában élünk. Egy toronyban, ami az emberek Bábeljéből épült. A City egy táncelőadás, amely a kortárs kozmopoliszban a csoport és az egyén közötti kapcsolatot járja körbe. I'm Lovin' It. 

A Bloom! táncművészek eklektikus együttese, akik azzal a hittel vágtak neki a munkának, hogy az együttműködés az erőteljes és eleven munkák létrehozásának az alapvető feltétele. Az együttes első alkalommal Budapesten találkozott, magyar, spanyol és olasz tagjai vannak. Az együttes filozófiája szerint az alkotók újraértelmezik a koreográfus és az előadó közötti hierarchiát, így lehelve életet az alkotófolyamatba, amelyben minden művész egyenlő mértékben és felelősséggel vesz részt. A City, amely a Jardin d'Europe és a Műhely Alapítvány jóvoltából jött létre, az együttes első közös munkája.

2010. május 10., 11. 20:00 - MU Színház

Bloom!: City

Alkotó-előadók: Dányi Viktória, Molnár Csaba, Sebestyén Tímea, Solinas Moreno, Igor Urzelai

Zene: Alberto Ruiz Soler

Fényterv: Dézsi Kata

Produkciós vezető: Rácz Anikó

Kérdésünk: Melyik programot nem a Műhely Alapítvány rendezi?

Ha a helyes választ május 8. éjfélig megjelöli, sorsoláson vesz részt, amelyen három szerencsés megfejtőnk két-két darab jegyet nyer a május 11-i előadásra.

A játékban csak regisztrált felhasználóink vehetnek részt a bejelentkezést követően.