Emőke

Tangópillanatok

2010.08.09. 00:03

Programkereső

Augusztus 28-án a Nemzeti Színházban ünnepel az Argentin Tangó Táncszínház. Játsszon a Fidelióval, és legyen a születésnap vendége!
Argentin Tangó Táncszínház - Budai László-Glotz Mária
Argentin Tangó Táncszínház - Budai László-Glotz Mária

Érzékiség, érzékenység, szerelem, szenvedély, vágy, gyűlölet, figyelem, közöny, öröm és bánat, humor, boldogság és szomorúság... A tangóban mindez átélhető, és a tangóval mindez elmesélhető. A tangó egyszerű és bonyolult, közönséges és elegáns, gyengéd és durva, vad és finom, energikus és megnyugtató. Az előadás a tangó sokféle arcának segítségével nyújt betekintést az emberi kapcsolatok rejtelmeibe. Pillanatok, melyek különböző ízeket és színeket adnak a nézőnek. Legyen új, vagy régi stílus, látjuk, hogy a tangó az örök szerelem.

Az augusztus 28-án 19 órakor kezdődő est fellépői Budai László világbajnok, Glotz Mária, Pirity Andrea, Sinoros-Szabó Botond, Fülöp Nóra, az Argentin Tangó Táncszínház táncosai és vendégeik. A Nemzeti Színház előtti parkban 17 órától ingyenes táncoktatást tartanak az érdeklődőknek.

Kérdésünk: Mi volt az Argentin Tangó Táncszínház 2000-ben bemutatott első darabjának címe?

A helyes választ augusztus 22. éjfélig megjelölő olvasóink közül hárman vehetnek részt másodmagukkal a Fidelio.hu vendégeként az Argentin Tangó Táncszínház Tangópillanatok című estjén.