Hella

Van Alibid? - Mobilfilmpályázat

2011.04.27. 11:22

Programkereső

A Tünet Együttes Alibi című zenés-táncos kihallgatása kapcsán, amely május 17-én az évadban utoljára kerül színpadra a Katona József Színház Kamrájában, 1 perces mobilfilm pályázatot hirdet. A téma: „alibi”.

A mobiltelefonnal készített, tetszőleges műfajú, legfeljebb 1 perc hosszúságú filmet a YouTube videómegosztó portálra kell feltölteni, a linket pedig a pr@tunetegyuttes.hu címre várják 2011. május 11‑ig. A Tünet Együttes Facebook profilján május 11. és 15. között lehet majd szavazni a videókra, a legtöbb szavazatot (lájkot) kapó alkotás készítőjét két darab, a május 17-i Alibire szóló színházjeggyel, a második és harmadik helyezettet pedig a Filmszemle versenyprogramjában is szereplő Árnyékfilm DVD-jével jutalmazzák. A Tünet Együttes tagjai is szavaznak, az általunk legjobbnak tartott filmet egy Alibi-színházjeggyel és Tünet-ajándékcsomaggal díjazzák.

Alibi
Alibi

A május 17-i évadzáró Alibi előtt a közönségszavazás első helyezettjét és a Tünet-díjas filmet lejátsszák a Kamrában, és természetesen valamennyi beküldött munka megtekinthető lesz a későbbiekben a Tünet Együttes honlapján.