Gerzson

Fidelio Táncest: MU Terminál B Est

2012.02.10. 18:03

Programkereső

Február 17-én és 18-án ismét nézők elé lépnek a MU Terminál táncosai Gergely Atilla: Small I és Fejes Ádám: Femina című darabjaival. Legyen a Fidelio vendége az előadáson!

A MU Terminál olyan tánc-, és mozgásszínházi műhely, ahol fiatal táncosok egy évadon keresztül dolgoznak együtt koreográfusokkal, rendezőkkel, a klasszikus balettől, a kortárs táncon át a jógáig különböző oktatókkal. A Műhely kihagyhatatlan lépcsőfok a pályakezdők számára. Megadja azt a szakmai tudást, amelyet csak a folyamatos táncképzés és a színpadi munka adhat. 

MU Terminál B Est - Small I
MU Terminál B Est - Small I

Gergely Atilla koreográfiája által az esten a tisztelt közönség egy kísérlet eredményének lehet szem- és fültanúja. Megismerhetik 10 ember - Dominika, Barabás Anita, Csernus Anita, Csongor Nóra, Fekete Blanka, Horváth Adrienn, Miklósy Alex, Rózsa Barbara, Palotás Edina, Veres Flóra - személyiségének egy-egy esszenciális aspektusát, egy olyan üzenetet, amely a lelkükből fakadó polaritást idézi meg.

Fejes Ádám darabjában Asztalos Dóra, Fejes Ádám, Hoffmann Adrienn, Kis Róbert és Veres Flóra láthatók. A produkcióról így vélekedett egy néző: "Gyönyörű. Számomra a magányosok és a már megérkezettek együttéléséről szól, gyengéden fogta a szívemet, kicsit szorította, de nem gyötört meg. Vágyni kezdek a szépségre, a közösségben repülésre, a fészek intimitására, a lemaradottak egymást vigasztaló talán holnapjára..."

MU Terminál B Est - Femina
MU Terminál B Est - Femina

Kérdésünk: Hányadik évadban tart a MU Terminál?

A 2012. február 16-án délig helyesen válaszolók közül hárman vehetnek részt partnerükkel a február 18-i esten.