Gábor, Karina, Ders

Távol Ázsiától

2013.10.25. 09:07

Programkereső

A Laterna Magica és a PORT.hu közös játékával legyen ott Ön is partnerével a VIP helyeken a "Távol van-e Távol-Kelet?" ázsiai-magyar kulturális fesztivál egy kiválasztott programján!

Indonéz táncelőadás, japán taiko dob műsor, harcművészeti bemutató, ázsiai és magyar kézműves játszóház, kiállítás, teaszertartás - többek között ezekkel a programokkal várja az érdeklődőket a „Távol van-e Távol-Kelet?" című fesztivál november 9-10-én a Hagyományok Házában. A fesztiválon a látogatók nemcsak megismerhetik a különböző országok kultúráját, hanem játékos, kreatív formában fedezhetik fel a hasonlóságokat, a különbségeket, mindazt, ami az országhatároktól független érték. A cél, hogy minél többen ismerjék, szeressék és értékeljék itthon az ázsiai országok kultúráját, a hazánkban élő külföldiek pedig megismerhessék a magyar hagyományokat.

Távol van-e Távol-Kelet?
Távol van-e Távol-Kelet?

A fesztivál a következő programokat kínálja az érdeklődőknek: indonéz, thai, koreai táncosok produkciói, japán taiko dob előadás, kínai-magyar fúziós zenekar koncertje, vietnami dalok és táncok, harcművészeti bemutatók: eskrima, karate, kung-fu, teakwondo, thai box; táncházak és dalok tanítása, ázsiai és magyar kézműves játszóházak, kiállítások, Magyarországon élő ázsiai gyerekek előadásai, kalligráfia, batikolás, csomózás, teaszertartások, filmvetítések (www.tavolvane.hu, www.facebook.com/fareastisfar)

Kérdés: Hány ázsiai ország vesz részt a fesztiválon?

Az október 31-én délig helyesen válaszolók közül egy valaki partnerével vehet részt a Távol van-e Távol-Kelet? című fesztivál programján.