Fábián, Sebestyén

Extra előadást tart a Cirque de Soleil!

2015.01.13. 11:50

Programkereső

Játsszon a Fidelioval és legyen ott február 13-án a Budapest Arénában a világhírű társulat előadásán!

A Cirque du Soleil társulata örömmel tesz eleget a felfokozott magyar keresletnek, a nagy érdeklődésre való tekintettel egy plusz előadást iktatnak be budapesti programjukba, így a Quidam már február 15-én, vasárnap, délután egy órai kezdettel is megtekinthető lesz a Budapest Arénában!

Cirque du Soliel: Quidam
Cirque du Soliel: Quidam

A Quidam 1996 áprilisában debütált a Montreálban, nagy sátras produkcióként. Azóta a show milliókat nyűgözött le turnéi során, mind az öt kontinensen. 2010 decemberében a Quidam új útra lépett, az elbűvölő előadást már aréna-showként mutatták be Észak-Amerikában. A nemzetközi gárda negyvenhat világklasszis akrobatából, zenészekből, énekesekből és néhány különleges karakterszereplőből áll.

A történetben az ifjú Zoé unatkozik; fásult és szótlan szülei nem vesznek róla tudomást. Értelmetlennek érzi mindennapjait. Keresi, mivel tölthetné ki az életében tátongó űrt, amikor egy képzeletbeli világba csusszan át - a Quidam világába - ahol olyan karakterekkel találkozik, akik lelke felszabadítására bíztatják.

Cirque du Soliel: Quidam
Cirque du Soliel: Quidam

A helyesen válaszolók közül egy valaki a Fidelio vendégeként ellátogathat partnerével a február 13-án, este 20:00-kor kezdődő előadásra a Budapest Arénába!

Kérdésünk:

Mit jelent a Cirque du Soleil neve magyarul?