Ervin

Tánc világnapi videósorozat a Trafó ajánlásával

2015.04.19. 22:08

Programkereső

A Trafó a magyar kortárs tánc egyik legfontosabb színtere. A Fidelio kérésére április 29-ig az intézmény több ezer előadást látott szakemberei mutatják be személyes kedvenceiket a táncvilágból. VIDEÓ

Április 29-én ünnepeljük a Tánc Világnapját, melyet hagyományosan - egyéb szakmai táncdíjak mellett - a Trafó és MU Színház által közösen alapított Lábán Rudolf-djíátadó előz meg. Idén április 26-án jubileumi ünnepségre számíthatunk a Trafóban, az elismeréseket szokatlan és meglepő műsor keretében adják át.

Ez alkalomból arra kértük a magyar kortárs tánc legerősebb bástyáját, a Trafó szakembereit - akik válogatás céljából évente több száz előadást néznek meg, - hogy ajánlják nekünk ők most kedvenc táncosaikat, együtteseiket, előadásaikat. Április 29-ig tehát minden nap tippeket kapunk tőlük, az igazgatótól a bloggerig, hogy szerintük kik a legmeghatározóbbak a tánc világában.


Első trafós ajánlónk: Huszár Rita (közönségkapcsolatok, Gondolat Generátor - beavató program)

Huszár Rita
Huszár Rita

"Nekem szűnni nem akaró Batsheva mániám van... Álmomban időnként megnézek egyet élőben is. Mondjuk ezt?! (Gyuri, hm?) És elkészülhetne már végre a Mr. Gaga is... http://www.mrgagathefilm.com/ "