Béla

Isabella Boylston alaposan megizzasztotta a férfiakat

2017.05.26. 15:05

Programkereső

Az American Ballet Theater első magántáncosa, a világ egyik legsikeresebb balerinája cross fit bajnokokat hívott el egy balettórára.

Isabella Boylstonról legutóbb akkor írtunk, amikor Szergej Polunyinnal Budapesten forgatták a Red Sparrow című filmet, amiben a balerina Jennifer Lawrence táncdublőreként közreműködött. Erről egy Instagram bejegyzésből szerezhettünk tudomást.

A 31 éves táncosnő egyébként elképesztően népszerű világszerte, amit tehetsége és szorgalma mellett minden bizonnyal a közösségi médiában való aktív jelenléte is erősít. Ő ma az egyik legnagyobb Instagram sztár a táncosok közül, amit 189 ezer követője is bizonyít.  Bejegyzéseiben betekintést enged a kulisszák mögé, így egy sokkal teljesebb képet kaphatunk a balett-táncos létről. Innen tudhatjuk azt is, hogy rendszeresen jár edzőterembe, hogy elérje a nyugaton egyre inkább kívánatos izmos, szálkás balerina testalkatot. Most pedig azt is bebizonyította, mennyire kemény fizikai igénybevételt jelent egy balettóra. A SELF videójából kiderül, hogyan állták a sarat a crossfit sportolók.

Vannak azonban olyan sportolók és testépítők, akik nem csupán a vicc kedvéért járnak balettórára. Róluk itt írtunk: