Tánc

Öltöztesd fel a hűtőd!

2010.04.23. 17:15
Ajánlom
A Hotpoint-Ariston hűtők vársárlói mostantól saját hűtőjük stílustanácsadói lehetnek, és a család fényképeivel ellátott mágneses hűtődekorációval tehetik egyedivé a konyha ékkövét.

Bármely Hotpoint-Ariston* hűtő vásárlását követően csupán regisztrálni kell a www.oltoztesdfelahutod.hu oldalon, ahol ezt követően hat féle dekorációból kiválasztható az a minta, amelybe a vásárló saját kedvenc fotóját illesztheti bele. Az elkészült személyre szabott mágneses hűtődekoráció néhány héten belül postai úton jut el közvetlenül saját otthonába. A tavasz a megújulás évszaka. Itt az idő, hogy Te is megújítsd a konyhád!

A kérdés: Milyen képet illeszthetünk a kiválasztott hűtőmatrica-motívumba?

Ha a helyes választ május 6-ig megjelöli, sorsoláson vesz részt, amelyen három szerencsés megfejtőnk két-két darab jegyet nyer a Lord of the Dance május 8-i délután 3 órai előadására.

A játékban csak regisztrált felhasználóink vehetnek részt a bejelentkezést követően.

  

*A promóció érvényessége: 2010. április 1. és augusztus 31. között, vagy amíg a készlet tart. Az Indesit cégcsoport prémium márkája a Hotpoint-Ariston. További információk és a promóció feltételei megtekinthetők a http://www.oltoztesdfelahutod.hu/ honlapon.

Programkereső

Legnépszerűbb

Zenés színház

Díjakkal ismerte el művészei munkáját az Operaház

A 2017/18-es évad zárásaként a Csillagóra Gálaesten az intézmény legrangosabb kitüntetéseit adták át, először jutalmazva Balett- és Énekkari Kamaraművészt is.
Klasszikus

Horgas Eszter és Vásáry Tamás Budapest díszpolgára lett

A kitüntetés posztumusz díjazottja Burger Barna fotóművész és Hazay István Kossuth-díjas geodéta, az MTA tagja.
Klasszikus

Kiállítás nyílik Bősze Ádám antikváriumának kottagyűjteményéből

Sopronban, az Ünnepi Hetek Alkalmából nyílik meg Bősze Ádám Zenei Antikváriumának kiállítása, amely a két háború közötti különleges kottacímlapjait mutatja meg az érdeklődőknek.
Jazz/World

„Rockopera, csak nem rock és nem opera”

Izgalmas programzenei kísérletbe fogott a Premecz Mátyás Hammond orgonista vezette, idén 10 éves Kéknyúl Band: a bűnügyi filmek világát idézik meg a Müpa színpadán június 20-án, olyan vendégszólistákkal, mint Palya Bea és Sena. Erről kérdeztük Premecz Mátyást.
Jazz/World

Gyönyörű örmény népdalfeldolgozással jelentkezik az Antal Gábor Trió

Nem sokkal a megalakulásuk után máris nemzetközi versenyről hozta el a fődíjat a trió, akiknek örmény népzenéből ihletett új szerzeménye most a Fidelión debütál. Cikkünkben a zenekar történetéről és terveikről is mesélnek.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

Tánc győri balett

Győrben bepótolhatja az elszalasztott tánceseményeket

14. alkalommal rendezik meg a Magyar Táncfesztivált és negyedszer a gyermek táncfesztivált Győrben mától egészen vasárnapig.
Tánc balett

40 évesen Júliát táncolni? Nem lehetetlen!

Kenneth MacMillan Rómeó és Júlia-koreográfiájának címszerepében debütál New Yorkban a 40 éves ragyogó szépség, Stella Abrera.
Tánc videó

Szergej Polunyinnak az őrület is jól áll, de még mennyire

A szupersztár balett-táncost ezúttal egy ikonikus brit divatfotós, filmkészítő Rankin kérte fel közös munkára, amiből egy igen erős anyag született.
Tánc simkó beatrix

A Simkó-Grecsó páros hozta el a Tánc Fesztiválja fődíját

A Frenák Pál Társulat és a Pécsi Balett is két-két díjat kapott a veszprémi tánctalálkozó után – írta meg a szinhaz.hu.
Tánc balett

Miért ábrázolják ügyefogyottaknak az ázsiaiakat a balettben?

Egy Amerikában élő filipino táncos éles hangú véleménycikket jelentetett meg, amelyben arra hívja fel a figyelmet, hogy a klasszikus és modern balettdarabokban az ázsiai figurák rendre sematikus, sokszor nevetséges karakterekként tűnnek fel.