titokkoncert

2015 január 6., 06:58
Klasszikus kritika Szerző: Mona Dániel

Mi a BFZ titka?

Titokkoncertnek hirdette a Budapesti Fesztiválzenekar azt a hangversenyét, amellyel az ünnepek között kétszer is meglepte vakon bízó közönségét. Nagy titokról azonban nem volt szó. KRITIKA
2014 december 23., 13:26
Klasszikus koncert Szerző: (x)

Az ajándék titok, a garancia Fischer Iván

Legyen ott Ön is a Budapesti Fesztiválzenekar idei titokkoncertjén december 26-án és 27-én a Budapesti Kongresszusi Központban.
2014 december 18., 16:55
Klasszikus koncert Szerző: (x)

Hogy kerül 120 muzsikus egy titokzatos zenedobozba?

Van egy koncert, ami azoknak szól, akik szeretik az izgalmat, a meglepetést és a garantált minőséget. Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar, amely már nemcsak a legjobb, de a legviccesebb zenekarok top10-es nemzetközi listájára is felkerült, Titokkoncerttel várja közönségét december 26-án és 27-én a Budapest Kongresszusi Központban.

Programkereső

Legolvasottabb

Színház

Aki tudott szeretni – Törőcsik Mari visszatért a Nemzetibe

Szeptember 21-én nagyszabású gála keretében helyezték el az emlékezés sárga rózsáit egy ikonikus fotel mellé Törőcsik Mari pályatársai és barátai a Nemzeti Színházban. A nézőtéren meghatott csend, a színpad elé kifeszített kivetítőn egy mondat – „Tudni kell szeretni” – és egy távolba révedő arc… Marié.
Klasszikus

Csodagyerekeket hív új évadjába a Pannon Filharmonikusok

Az élet sója mesei motívuma kíséri végig a zenekar 2021/22-es évadát, amely során a fiatalok nem csupán a közönség soraiban, de a színpadon is helyet foglalnak. A Varga Tibor hegedűművész és tanár emlékének szentelt koncerten versenygyőztes ifjú szólisták lépnek fel.
Színház

Mécs Károly végleg visszavonul

A Nemzet Művésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész pályafutásának hatvan éve alatt számos helyen megfordult, jelenleg egy előadásban látható, utána visszavonul.
Színház

Itt a videó a Törőcsik Mari Emlékestről

Szeptember 21-én, a napokban zajló MITEM fesztivál keretében megemlékezést tartottak az idén elhunyt Törőcsik Mariról pályatársai, tisztelői részvételével a Nemzeti Színházban. Az eseményről készült összefoglaló videót a színház tette közzé.
Könyv

Könyves séták és ismert szerzők az idei Margó Fesztiválon

A Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál keretében rendezik meg október 14. és 17. között a 10. Margó Irodalmi Fesztivált, amely a Müpával közös szervezésben valósul meg a Várkert Bazárban.

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Nyomtatott magazinjaink