victor quijada

2015 február 11., 18:12
Tánc trafó Szerző: (sze)

A break és a balett szerelemgyereke

Mi születik a breakdance és a klasszikus balett házasításából? Kiderül február 26-án, a kanadai RUBBERBANDance Group: Empirikus hányados című előadásából a Trafóban.
2011 október 12., 09:47
Tánc ajánló Szerző: Fidelio

Breakdance-balett klasszikus alapokra?

Victor Quijada táncos-koreográfus a Café Budapesten bemutatkozó koreográfia-válogatásában az utca a magas művészettel találkozik.
2011 október 12., 08:00
Tánc játék Szerző: Fidelio

Klasszikus, jazz, hiphop

A Loan Sharking sűrítmény. Az utca találkozása a magas művészettel a Café Budapest keretében. Nézze meg a Fidelio vendégeként!
2011 október 7., 08:00
Tánc ajánló Szerző: Fidelio

Loan Sharking

A Loan Sharking sűrítmény. Az utca találkozása a magas művészettel a Café Budapest keretében.

Programkereső

Legnépszerűbb

Színház

Lábnyomot kaptak a Halhatatlanok Társulatának új tagjai

Szombat délelőtt újabb lábnyomokkal gazdagodott a Pesti Broadway az Operettszínház előtt. Az 1996-ban alapított Halhatatlanok Társulata öt év kihagyás után választott új tagokat még májusban, most pedig ünnepélyes keretek között avatták fel a díj részeként fémbe öntött lábnyomokat.
Színház

Dragomán György parádés egyperces novellában reflektált az SZFE ügyére

A József Attila-díjas író szerint nem biztos, hogy célravezető egy exezredest kinevezni az egyetem kancellári pozíciójára. Amúgy meg ki tudja, lehet, hogy én értem félre az egyperces novellát.
Klasszikus

Márta emlékére játszik Kurtág György

Az új felvételen Mozart-mű hallható.
Színház

A Minisztérium továbbra sem reagál az SZFE-s hallgatók követeléseire

Hétfő reggelre megmozdulást szerveztek az SZFE-s hallgatók az Innovációs és Technológiai Minisztérium Szemere utcai épülete elé. A helyszínválasztás nem véletlen: ugyanis a Minisztérium közbeavatkozásával lehetne csak feloldani az egyetemi polgárság és a kuratórium között kialakult helyzetet. A tüntetésen a diákok mellett közel harminc ismert színházi és filmes alkotó kampányolt az autonóm felsőoktatás mellett.
Színház

Blokád alá került az SZFE Rákóczi úti épülete is

Miután Szarka Gábor pénteken előrehozott őszi szünetet rendelt el és hat órára ki akarta üríttetni a Vas és a Szentkirályi utcai épületet, a diákok sajtótájékoztatójával egy időben több hallgató átvonult az SZFE Rákóczi úti campusához, hogy ott védje a termeket.

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében