Márk

Negyven éve kezdődött a szexuális forradalom

2009.06.18. 15:13

Programkereső

Erre a nem hétköznapi eseményre emlékeznek a Holdudvar Galériában erotikus alkotásokkal, snóblibajnoksággal, performanszokkal és esztrád revüvel.

Az 1969-es szexuális forradalom 40. évfordulója alkalmából a B&B Galéria 32 kortárs művész 62 erotikus ihletésű alkotásából álló ErotikART című kiállításának ad otthont a Galéria szűk két hétig.

A kiállított művek egy része látható volt a legutóbbi Mediawave fesztiválon, a kiállító művészek között pedig többek között Almásy Otit, Hafner Mónikát, Gaál Józsefet, ef Zámbó Istvánt, Fóti Lázárt, Verebics Katit, Vetlényi Zsoltot, Sara Bertit és Wahorn Andrást üdvözölhetjük. Wahorn Andrást egyébként árverés vezetői minőségében is megismerhetjük, ha részt veszünk az erotikus alkotások aukcióján június 25-én.

A tárlathoz számtalan program kapcsolódik, így például június 18-án fára mászó versenyen és jótékonysági snóblibajnokságon is megmérettethetjük magunkat.

Június 20-án, a Múzeumok Éjszakáján, további programok várják a Margitszigetre látogató közönséget. A hőlégballonos városnézés és a filmvetítés mellett Juhász Tibor egy estés szabadtéri tárlata, akinek képei, a szervezők szerint, „az érzelmek és a testiség között jó érzékkel egyensúlyoznak, erotikusak, de sohasem vulgárisak."

III. Boulevard&Brezsnyev pique-nique

Holdudvar Galéria

Nyitva: június 17-29-ig